Műsorújság
RTL Most

Letartóztatták Sáriékat

Robin megint belerángatta a rosszba Sárit, és ezúttal túl messzire ment. Sárit és Zsófikát is bevitték a rendőrségre. 
Robin már reggel győzködte Sárit, hogy tartson vele egy megbeszélésre, de Sári senkire nem tudta rábízni Zsófikát, így úgy döntött, hogy ha kislánya felkelt, magával viszi.

Így is lett: elmentek Robinék törzshelyére, váratlanul azonban megjelent a tulajdonos, és a bérleti díját követelte.Robin azt mondta, hogy rögtön nem tud fizetni, de elmenni sem fog. A tulajdonos látszólag ráhagyta, de később rendőrökkel tért vissza. 

Robin nem engedelmeskedett, ezért megbilincselték, és a többieket is bevitték magukkal a rendőrségre. Sárit és Zsófikát is. 
A jelenetért kattints a GIF-re!
Sári felhívta Kareszéket, hogy menjenek értük, ők pedig a lépcsőházban találkoztak Barbival, és elmondták neki, mi történt. Barbi persze azonnal riasztotta Joe-t is, így mindenki elindult a rendőrségre.

Akkor értek oda, amikor Sáriék kijöttek. Joe-val az élen nekiestek Sárinak, mondván, hogy milyen felelőtlen, ő persze csak védekezett és hárított. Robin pedig ahogy általában, most is adta alá a lovat.Hazaérve is veszekedtek még egy sort, de úgy tűnik, Sárira nem lehet hatni. 

Eközben Milla elmondta Dávidnak, hogy a múltkor komolyan beszélt, és tényleg szakít vele. Aztán pedig titokban lefeküdt Rolanddal. Joe és Gáborék pedig átvették a műhelyt, és nagy erőkkel elkezdtek dolgozni, de Joe-t nagyon megviseli minden, ami Sáriékkal történik.

A legfrissebb epizódot keresd az RTL Most-on!

 

Legnézettebb videók