Műsorújság
RTL Most

Lalit megleckéztetik a többiek

Miközben Paula megbocsát Lalinak, Milla keresztbetesz Dávidnak.
Dávid és Kristóf összevesznek reggel, amikor Milla és Kristóf meghitten reggeliznek. Kristóf megjegyzi, hogy Dávidnak nem megy a csajozás, mire Dávid begőzöl. Dávid felhívja a szabadnapos Marcit, hogy töltsenek el együtt egy csajmentes napot, és a fiúk próbaútra visznek egy menő autót. Dávid viszont a csajmentes napon felszed egy szexi, de egyszerű lányt, és felviszi magához, azonban a romantikus perceket Milla zavarja meg.


Amikor kiderül, hogy Lali tönkretette Paula vacsoráját, amit Paula a beköltözése megünnepelésére készített a többieknek, a lakók megharagszanak Lalira és elhatározzák, hogy megleckéztetik. A lakók kitalálják, hogy egész nap nem szólnak hozzá. Lali nem bírja a feszültséget és mindenáron megpróbálja felhívni magára a figyelmet. Amikor végül összeomlik, Paula úgy dönt, be kell fejezni a dolgot és végre beszélni kell Lalival. Később mindannyian koccintanak egybárban Paula beköltözésére.


Miközben Joe Zsófira vigyáz, váratlanul megjelenik Barbi, és a baba révén közeledni kezdenek egymáshoz. Joe ezzel egyidejűleg felbosszantja Violát és így megint két tűz közé került. Amikor Miki megtudja, hogy Joe megint találkozgat Barbival, meglátja az esélyét arra, hogy Barbin keresztül bosszút állhasson rajta.


A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók