Műsorújság
RTL Most

Lali találkozik kedvenc pornószínésznőjével, Debrah Dee Diamonddal

Lali már izgatottan várta, hogy találkozzon nagy kedvencével, a gyönyörű Debrah Dee Diamonddal....

Lali reggel sorra hívta az erotikus üzleteket, hogy vegyenek a potencianövelő szeréből. Réka, Zoé és Lali ittak is egy kupicával a varázslatos szerből, hogy bebizonyítsák a többieknek, mennyire használ. Mikor Lali bejelentette, hogy ma találkozik kedvenc pornósztárjával, Debrah Dee Diamonddal, Réka kiakadt, és nem értette, miért olyan fontos ez Lalinak.

 

 

 

Gábor felvetette, hogy mi lenne, ha Debrah Dee Diamond lenne a potencianövelő reklámarca. Lallernak nagyon tetszett az ötlet, ezért elcsomagolt pár üveg "varázsszert", és elindult a dedikálásra. A dedikáláson Lali összefutott Bécyvel is, aki szintén óriási Debrah Dee Diamond rajongó. Amikor végre sorra került Lali, Bécy csinált róluk egy közös képet, aztán Laller belekezdett a potencianövelő reklámozásába.

 

 

 

Lalikát lerázták, az átadott potencianövelőjét pedig a kukába dobták, így csalódottan elkullogott a pulttól. A fiú nem adta fel, és a dedikálás után követte kedvencét a raktárba. Újra megpróbálta elmagyarázni Debrahnak, hogy mennyire jó az ajzószere, de olyan kétértelműen nyomult nála, hogy egy jó nagy adag paprikasray lett a jutalma.

 

Bár Lalit kidobták a helyről, a fiú nem adta fel, és megvárta, amíg a művésznő végez. Debrah bocsánatot kért Lalitól a paprikasprays akció miatt, és megkérdezte, milyen potencianövelőről beszélt. Laller elmondta neki, hogy azt szeretné, ha ő lenne az ajzószer reklámarca, és bár a pornószínésznő visszautasította Lali ajánlatát, kárpótlásul meghívta egy erotikusfilm forgatásra.

 

 

Este Lali iszonyú lelkes volt, és elmesélte a többieknek, hogy bár nem Debrah lesz az ajzószer reklámarca, hétfőn megy egy erotikusfilm forgatásra...

 

Eközben Maja és Andor összejöttek, Karola és Szilárd pedig megint egymásnak estek.

Legnézettebb videók