Műsorújság
RTL Most

Lali megpróbálta megállítani Gizike levágását

Eljött Gizike levágásának a napja. Tamara gyanakodni kezdett Joe-ra. Marci nyomozni kezdett Orsi új pasija után.

Ma kerül sor Lali tehenének a levágására, ezért ő még el akar búcsúzni az állattól. Gábor viszont még mindig nem biztos abban, hogy Lali ezt tényleg végig tudja csinálni. Lali eleinte nagyon határozottnak mutatja magát, ám ahogy közeledik a mészárlás időpontja, egyre inkább kezd leesni róla az álarc, mígnem végül pánikba esve úgy dönt, hogy megmenti Gizikét a haláltól. Gábor és Dalma elkísérik őt a tanyára, de mivel összevesznek útközben, Lali késve érkezik a tanyára.
 


Tamarának rosszul esik, mikor reggel Marci a szemére veti, hogy még szinte alig szakítottak Teóval, és máris lecserélte őt Joe-ra. Nem sokkal később Tamara enged Joe rábeszélésének, hogy segítsen neki kiválasztani a nászajándékot Szofi és Tamás részére. Útközben Joe megáll egy pajtánál, hogy oda húzódjanak be a közeledő vihar elől, de Tamara azt hiszi, ez csak valami ürügy arra, hogy kettesben lehessen vele. Joe a pajtában talál egy üveg pálinkát is, ami Tamara számára a gyanúja beigazolódását jelenti.
 


Reggel a titkos együttlétük után az albérletben Joe meglátja Orsit és Bencét. Később az iskolában Marci észreveszi, hogy ki van szívva Orsi nyaka, és kijelenti, hogy rá fog jönni, kivel jár Orsi, amitől a lány pánikba esik. Nagy nehezen sikerül meggyőznie Marcit, hogy csupán egy jelentéktelen egyéjszakás kalandról volt szó. Orsi keményen beolvas Marcinak, hogy fejezze ezt be, és titkon azt reméli, hogy lassan véget ér a titkolózásuk Bencével.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Hasonló videók

Legnézettebb videók