Műsorújság
RTL Most

Lali magára haragítja Reginát

Miközben Dorina nem tud ellenállni Simonnak, Lali mindent megtesz, hogy elkészüljön a könyve.
Milán már korán reggel majdnem megőrül a vágytól, mert ma lesz a nagy nap – mára ígérte meg neki Iza, hogy lefekszik vele. Cserébe Milán meg szeretné ajándékozni a lányt élete legszebb napjával és rendelt egy limuzint, ami elviszi őket egy luxusszálloda lakosztályába. Karesznak ez egyáltalán nem tetszik, mert úgy gondolja, hogy Milán feleslegesen költi a közös pénzüket. Mivel ő is szeretné kivenni részét a jóból, Beával együtt ő is becsatlakozik a randevúba és megkockáztatja, hogy összeveszik a legjobb barátjával.
 

Simon reggel ismét zaklatja Dorinát, amire a lány durván reagál. Iván viszont átlát rajta és elmondja neki, hogy minden jel arra utal, hogy még nem zárta le a dolgot a volt barátjával. Dorina ellenkezik vele, de végül hajlandó még egyszer meghallgatni Simont. Simon viszont egy ajánlattal áll elé, amikor találkoznak. Újra szeretné kezdeni vele. Dorina ez elutasítja, mert azt állítja, hogy boldog Budapesten és már semmit sem érez Simon iránt. Amikor Simon azonban hazaviszi az autójával, mégis lefekszik vele.
 

Amikor Lali reggel tönkreteszi az albérlet közös laptopját, majdnem a könyvét is elveszíti, ami arra volt lementve. Pánikba esve megkeresi a maradék, kézzel írt jegyzetét és ki kell találnia valamit, hogy a többi oldalt mivel tölti meg. Maja szerint néhány fénykép jól mutatna a könyvében és Lali elkezdi lefotózni a lakótársai szobáit, ami miatt viszont összeveszik Reginával, aki úgy gondolja, hogy Lali ezzel megsérti a magánszféráját.
 
A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Hasonló videók

Legnézettebb videók