KERESÉS search-close

Lali kétségbeesve próbálta kiszabadítani Joe-t a börtönből

szerző:
2018.12.07. 22:40

Roland reménykedni kezdett. Karesz beakarta íratni Tedit egy fejlesztő programra. Lali a maga módján próbált segíteni Joe-n.

Bori, miután előző nap lefeküdt Rolanddal, még mindig nagyon feldúlt és kerülni akarja a fiút. Ám amikor Roland, aki abban reménykedik, hogy ismét összejöhetnek, reggel megkeresi őt a klubban, Bori elmondja neki, hogy a szex köztük egy óriási hiba volt. Roland ezt nem akarja elfogadni és végül kérdőre vonja Borit, akit addig nem enged el, míg Bori be ne vallja neki, hogy még mindig érez valamit iránta. Miközben Roland most még jobban reménykedik abban, hogy már csak idő kérdése, míg visszaszerzi Borit.
 


Karesz reggel kétségbe van esve, mivel a műhelyben való felmondása után ugyan van ideje a fiára, de nincs pénze. Ráadásul még az egyik fogából is letörik egy darab. A fogorvosnál a többi anyukától tudomást szerez egy kisgyereknek szóló korai fejlesztő programról. Karesz rögtön belovallja magát a dologba – erre van szüksége a fiának. Tedi kedvéért Karesz lemond egy koronáról és inkább egy ideiglenes megoldást választ. A lakóhajón Karesz kénytelen megállapítani, hogy ez pillanatnyilag túl drága a számára. Kétségbeesetten gyötri magát, hogy ő egy rossz apa, aki semmit sem tud nyújtani a fiának.
 


Lali reggel rá akarja venni a többieket, hogy állítsanak össze egy csomagot Joe számára. Ő maga Joe szabadon engedéséért akar tüntetni. De Gábor megtiltja ezt Lalinak – ezzel csak még nagyobb bajba fogja keverni Joe-t. Ám a makacs Lali mégis tiltakozik, és emiatt összetűzésbe kerül a börtönőrökkel. Amikor Gábor és Niki kihúzzák Lalit szorult helyzetéből, Lali nagyon mérges és közli, hogy le akarja tartóztatni magát, hogy ezzel támogassa Joe-t. Niki és Gábor rájönnek, hogy Lali mennyire kétségbe van esve, mivel nem tudja sem támogatni, sem megvigasztalni Joe-t.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való