Műsorújság
RTL Most

Lali két legyet üt egy csapásra?

Lali terve, hogy magába habarítja Emesét, és mire ezt véghez viszi, Gábor visszaköltözik az albérletbe.
A mai napra casting van betervezve az albérletben, hogy ideiglenes bérlőt találjanak Gábor helyére. Lali természetesen kézzel-lábbal tiltakozik. Végül a lakók Lali feje fölött döntenek az életvidám Misi mellett, ő pedig durcásan közli, hogy a saját szakállára visszahozza Gábort Erdélyből. Miután azonban kap egy fejmosást Gábortól a telefonban, kénytelen elvetni az ötletét. Véletlenül megismerkedik a belevaló Emesével, aki ugyancsak a castingra jelentkezett, csak éppen elkésett. A lakók, akik úgy látják, hogy elhamarkodottan engedték be maguk közé a zenebohóc Misit, és inkább Emesének adják a szobát.
 

Joe reggel még nagyon motivált, hogy bemenjen dolgozni a frissen megnyitott bokszklubba. Miki azonban közli vele, hogy a jó előmunkálataiknak köszönhetően magától is megy a klub, és ragaszkodik hozzá, hogy mindketten pihenjenek végre egy kicsit, és másokat dolgoztassanak maguk helyett. Joe hagyja magát meggyőzni, és sikerül lecsillapítania a rossz lelkiismeretét, míg Szúnyog rá nem förmed, amiért elfelejtette a megbeszélt edzést a fiatalokkal, és így elhanyagolta a kötelességeit.
 

Mióta Robi váratlanul megcsókolta őt, Dávidra nagy nyomás nehezedik, hogy feltétlenül bebizonyítsa, hogy neki csak a nők jönnek be. Éppen ezért reggel, munka után még felhív magához néhány lányt, feldíszíti a lakást meztelen nős matricákkal, és még Millát is meghívja egy rövid légyottra. Dávid lakótársai már-már kételkednek a szellemi épségében, és Dávid előtt is világossá válik, hogy túl messzire megy.
 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók