Műsorújság
RTL Most

Lali feladja a demonstrációt

Miután Lali reggel az albérletben ébred, Gábor segít neki kisurranni, hogy a többiek ne jöjjenek rá arra,  hogy valójában egy éjszakát sem bírt ki a szabadban.  Lalit azonban egy szemfüles járókelő rajtakapja, és lefotózza, amint próbál felmászni a fára. Bár lefizeti a férfit, nem marad sokáig titokban, hogy Lali megszegte ígéretét, és végül a közterületesek viszik el a helyszínről. Vajon ezek után hogy harcol Zsófiért?

Reggel Gábornak fedeznie kell Lalit, hogy észrevétlenül ki tudjon surranni az albérletből, ahol a demonstrációja ellenére az éjszakát töltötte. Lali visszamászik a fára, és folytatja a tüntetést, amíg meg nem jelennek a hivatal emberei és egy újságíró is. Lali az albérletbe visszaérve bejelenti, hogy ezzel a harca még nem ért véget, Zsófi viszont úgy érzi, hogy mindenki magára hagyta.

Bécy reggel beszél a fiatalkori szerelmével. Annak idején bosszút esküdött, amikor a lány elhagyta, és most azt tervezi, hogy megszerzi magának, majd utána ejti – hogy megmutassa, milyen is ez. Ám Bécy kezdetben sem a klubbal, sem pedig a puccos otthonával nem tud jó pontokat szerezni a nőnél. Laura szívesebben lenne kettesben Bécyvel. Amikor közeledni próbál hozzá, Laura újfent kikosarazza, és közli, hogy boldog házasságban él. Bécy azt hazudja a lakóknak, hogy megvolt neki Laura, ők pedig kegyesek hozzá, és meghagyják az illúziójában.

Luca reggel megjelenik az albérletben, és megkéri Joe-t, hogy segítsen neki ajándékot választani a szülinaposDongónak. Barbi féltékenyen közbelép és velük megy a vásárlásra. Négyszemközt közli Lucával, hogy tartsa magát távol a pasijától, és alaposan kiosztja Joe-t is. Amikor Joe Barbi kedvéért le akar mondani a születésnapi ünnepségről, Barbi az áldását adja rá, hogy Joe elmenjen bulizni a régi barátaival. A bulin Luca bevallja neki, hogy még mindig gyengéd érzelmeket táplál iránta, amivel teljesen összezavarja Joe-t.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók