KERESÉS search-close

Lali álruhában kémkedett Reni után

szerző:
2019.01.08. 21:40

Tamara tovább szervezte az esküvőt. Karolát újra megfenyegették. Lali nyomozni kezdett Joe ügyében.

Tamara nagyon örül annak, hogy gyorsan meg tudott szerezni egy időpontot az anyakönyvi hivatalban Bécy és Isabell számára. Reggel eligazítást tart segítőinek, és úgy tűnik, hogy minden remekül megy, míg Tamara össze nem fut a szomorú Isabell-lel, aki bevallja neki, hogy halálosan boldogtalan, mivel az édesanyja nem akar eljönni az esküvőre…
 


Karola reggel munkába indul, amikor talál egy fenyegető tartalmú fotót a bejárati ajtón. Visszarohan a lakásba, borzasztóan fél, de a lakótársai előtt próbál keménynek mutatkozni. A tetováló szalonból napközben kiugrik, hogy megigyon egy kávét, amikor Puska feltűnik a kávézóban, és megfenyegeti Karolát.
 


Lali reggel dühös, mivel Joe ügyvédje még mindig nem tud semmi bíztató fejleményről beszámolni. A dolgok nem állnak jól, és továbbra is Joe az egyetlen gyanúsított, ezért Lali elhatározza, hogy maga indul a valódi tettes keresésére. Amikor meg akarja szerezni Barna támogatását, Joe haverja figyelmezteti Lalit, hogy egyedül ne vágjon bele semmibe azokban az alvilági körökben. Lali azonban eltökélt és álruhában elindul a night klubba, hogy kémkedjen Reni után.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való