KERESÉS search-close

Kristóf segít Milla tervében

szerző:
2015.10.20. 21:20
Kareszék rájönnek, hogy nem is olyan egyszerű egy babával bánni, Emese pedig munkát kap a tetováló szalonban.
Kristóf segít Milla tervében
Sárinak sürgősen alvásra van szüksége, ezért Milán és Karesz gyorsan leviszik Zsófit a játszótérre. Ott hamar felmérik, hogy egy kisbaba társaságában nagyon jól lehet lányokkal ismerkedni. Milán fel akar szedni egy nőt, ezért ügyesen lerázza Kareszt – de aztán kénytelen elismerni, hogy egyedül nem boldogul a kisbabával. Milán nem tudja elcsavarni a nő fejét és végül bűnbánóan visszakullog Kareszhez. Végül mindketten megkönnyebbülnek, amikor este visszaadhatják a kislányt Sárinak.
 

Emesének rossz a hangulata, mert nem talál magának állást, de szerencsére Marci ad neki egy jó tippet: Karola épp recepcióst keres a tetováló szalonba. Emese először úgy érzi, a rázúduló feladatok túl nagy kihívást jelentenének, de mivel akarja ezt az állást, összeszedi a bátorságát és felülkerekedik a félelmein. Karolának ez nagyon szimpatikus, ad neki esélyt. Mindannyiuk meglepetésére pont Maja örül a legjobban Emese állásának – mert ő így több időt tölthet Ádámmal.
 

Reggel Milla újra azzal próbálkozik, hogy Kristóffal tegye féltékennyé Dávidot, ám Kristóf leoltja. Milla később finom ebédet visz be Kristófnak a szalonba, ahol végül megalkudnak: Milla kaját és egyéb háztartási szolgáltatásokat ad Kristófnak cserébe azért, hogy a fiú eljátssza, Millával van. Ezután Milla „szakít Dáviddal”, aki maga sem tudja, örüljön-e ennek. Este Milla és Kristóf valóban előadják, hogy együtt vannak.
 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való