Műsorújság
RTL Most

Kristóf macsósága leáldozóban?

Kristóf ismét macsó viselkedésével „boldogította” az albérlet női lakóit. Mikor az unokahúga, Karina váratlanul beállított, a biszexuális érzületű Szabinának rögtön megakadt rajta a szeme. A fiú saját lehetőségét vélte felfedezni a helyzetben, a lányok azonban óriási támadást indítottak Kristóf ellen.

Maja és Evelin buliból értek haza, amikor Kristóf és Szabina már a konyhában kóstolgatták egymást. A szokásos reggeli perpatvarnak Kristóf unokatesója, Karina betoppanása vetett véget. A lány megjelenése először nem tetszett Kristófnak, de Karina és a lányok hatottak rá, ezért belement, hogy körbe vezesse vidékről érkezett rokonát a városban. A fiú hamar megbánta, hogy beleegyezett, mikor később a konyhában kávézó lányokat azon kapta, hogy róla pletykálnak. Karina elmesélte a többieknek, hogy a fiú nem mindig volt ilyen macsó. Fiatalabb korában bizony Kristóf is kereste még önmagát, így több stílust is kipróbálva volt hosszabb haja, valamint közel 30 kilóval volt nehezebb.

Ezek után a srácnak nem volt túl sok kedve a kedves rokonnal lenni, de félt, hogy mivel Evelinék túl lelkesen ajánlották fel, hogy majd ők istápolják a látogatót, még a végén beleviszik valami rosszba. Kristóf jó lehetőséget látott abban, hogy ha elkíséri őket, közelebb kerülhet Szabinához, ám a lány még az indulás előtt elejtett egy félmondatot, ami Evelin számára gyanússá vált.

 


Ezért amíg készülődtek, Evelin megpróbálta kipuhatolni, kinek csinosítgatta magát Szabina. Az extravagáns lakótárs kénytelen volt színt vallani Majának és Evelinnek arról, hogy a lányok iránt is érdeklődik. Később a kávézóban, ahova a csapat végül beült, a macsó nem érezte magát túlzottan jól, mikor Szabina megpróbálta lerázni, ismét ajánlatot tett a lánynak, aki végül Kristófnak is elárulta titkát. A jelenlévők közül inkább Karina tetszett Szabinának, amit meg is mondott a fiúnak, aki megdöbbenve hitetlenkedett, de Evelin és Maja megerősítették, hogy ők is tudnak Szabina érdeklődéséről. Karina megköszönte a gesztust, de mindenkit biztosított arról, hogy ő a férfiakat szereti, még akkor is, ha nagyon hízelgőnek találta Szabina közeledését. Kristóf felpaprikázva kérte meg Szabinát, hogy ne nyúljon az unokatestvéréhez.

 


A nap végén a lányok megkoronázva a csajos napot, a lakásban beszélgettek, ruhákat próbálgattak, valamint Karina és Szabina tisztázták a helyzetet is kettejük között. Abban mindnyájan egyetértettek, hogy a nap fénypontja Kristóf arca volt, mikor megtudta, hogy Szabina biszexuális. A mindig macsó srác prűd viselkedése mindenkit meglepett. Kristóf értetlenül és feldúlva hagyta ott a csajoktól zajos lakást, hogy feldolgozza a történteket.

Eközben Alexának újra csalódnia kellett a férfiakban, miközben Gábort pedig kirabolta randi partnere.

Legnézettebb videók