Műsorújság
RTL Most

Kristóf és Alexa összegabalyodnak síelés közben

Adrienn a fotózáson is folyamatosan keresztbetett Alexának. Végül hála Kristóf határozottságának, profi fotók készültek. A munka után Alexa és Kristóf síelni indultak, és összegabalyodtak egymással...

Reggel Alexa kicsit elkésett, így újra vita kerekedett. Kristóf felvázolta a csajoknak, mi fog történni a mai fotózáson, és arra kérte a lányokat, ne veszekedjenek. Adri egy ruha miatt újra cinkelni kezdte Alexát, ugyanis meg volt győződve arról, hogy rá se fog menni. Alexa végül a nyugalom érdekében átadta Adrinak a ruhát, de Kristóf projekt menedzserkéntgyorsan rendet tett.

 

 

 

A fotózáson Adrienn folyton keresztbetett Alexának, és cseppet sem tetszett neki, amikor egyedül Alexát fotózták a hegyekben.

 

 

 

Adri az étteremben ráborította a kávét Alexa ruhájára, és újra kitört a háború. Adrinak nem jött be a terve, mivel tökéletesen sikerültek a kinti képek, így Alexa levehette összepiszkolt csilli-villi ruháját. A három lány a wellnessbe folytatta a napot, és fürdőruhában álltak a fényképező elé. Kristóf először Alexáról szeretett volna egyéni fotókat, és nagyon elégedett volt a végeredménnyel. Mikor Bécy és Kristóf nem figyelt, Alexa belökte a medencébe Adrit. Mivel rosszak voltak a fényviszonyok, Tilda és Alexa kettesben folytatták a fotózást, Adrienn pedig visszament a szobájába.

 

 

 

Kristóf lazításképp síelni hívta Alexát, és nagyon jól érezte magát a lánnyal. Alexa egy kicsit izgatott volt, ugyanis korábban még soha nem síelt, de Krisi végig mellette volt, és sportolás közben percről-percre közelebb kerültek egymáshoz.

Idő közben beesteledett, és miután visszaértek a szállodába, elcsattant köztük egy csók is. Végül a fiatalok Kristóf szobájába vonultak, és lefeküdtek egymással, de az aktus után Alexa vissza akart osonni a szobájába. Kristóf marasztalta, és biztosította afelől, hogy nem akar semmi komolyat tőle, úgyhogy nyugodtan ottmaradhat.

 

 

 

A szex után lelkizni kezdtek, és Krisi őszintén mesélt Majáról, és arról, mit érez most, hogy nem tud semmit a szerelméről.

 

 

Eközben Karola Igor értésére adta, mit akar tőle, Paula pedig döntött Márkkal kapcsolatban.

Legnézettebb videók