Műsorújság
RTL Most

Karesz túlteszi magát Hannán?

Karesz munkát keres, és azt találja ki, hogy sörfőzdét alapít az albérletben. Mivel ez a terve kudarcba fullad, elmegy egy gyárba, ahol korábban Szabi dolgozott. Miri, a kolléganője egyből megtetszik neki, és végre Hanna után egy másik lány dobogtatja meg a szívét.
 

Zsófi másnaposan Viktornál ébred, aki visszaviszi az albérletbe. Elszánta magát, hogy végre elmondja az igazat a lakótársainak, ám Viktor azt meséli a többieknek, hogy milyen fantasztikus is volt Zsófi állítólagos fellépése tegnap. Zsófi meg jobban felnéz Viktorra, amikor az leüti Pierre-t, aki megjelenik az albérlet udvarán és erőszakosan arra akarja rávenni Zsófit, hogy kérjen bocsánatot a kiadó embereitől. Kiderül, hogy Viktor egy karaoke bárban dolgozik – és láthatóan a nők kedvence, de ő mégis úgy érzi, hogy vonzódik a fiúhoz. Később az albérletben Zsófi végképp beletörődik abba, hogy tovább fog hazudni, amikor a lakók közlik vele, hogy mennyire büszkék rá.

Karesz ötlete, hogy sörfőzéssel keressen pénzt, dugába dőlt. Hanna tanácsára megpróbál Szabi régi gyárában melót szerezni, mivel ott épp sürgősen keresnek valakit, megkapja az állást. Már az első munkanapján összebalhézik Ernővel, a kollégájával, aki be akarja feketíteni a főnök előtt és ki akarja rúgatni. Kareszt megmenti a kolléganője, Miri, aki azt találja ki, hogy Karesz a főnök unokaöccse. Egyből megtetszik a lány, amit lelkesen el is mesél az albérletben Milánnak és Vandának, akik alig tudják elhinni, hogy létezik más nő is Hannán kívül, aki képes rabul ejteni Karesz szívét.

Amikor eljön az állásinterjúk ideje, kiderül, hogy Anikó hirdetésére csupa hasznavehetetlen figura jelentkezik, míg Kristóf jelöltjei egytől egyig fiatal lányok, méghozzá csinos bombázók. Anikó húzódozása ellenére a választásuk a lányok egyikére, Ramónára esik. Ekkor váratlanul fölbukkan az utolsó jelentkező, az ismerős Tomi. A két jelölt között furcsa versenyre kerül sor, amelynek az a célja, hogy eltávolítsák az irodából az idegesítő Kingát, amelyet végül Tomi nyer. Kristófnak Tomi felvétele nincs az ínyére. Anikó és Kristóf végül arra jutnak, hogy egyelőre mindkét munkatársat megtartják.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók