Műsorújság
RTL Most

Karesz önmagából kikelve üldözte el az anyját

Tamara összetalálkozott Joe új barátnőjével. Lili megpróbálta kibékíteni Kareszt az édesanyjával. Laura elutasító levelet kapott a Playboytól.

Lili reggel aggódik, hogy Dani a műtéte után nem ismeri meg őt, ezért kétségbeesetten próbálja elfoglalni magát. Miközben Karesszal közös programot szervez, rájön, hogy Karesz egyáltalán nem hajlandó az édesanyjáról beszélni. Bár Milán próbálja őt lebeszélni erről, Lili még aznap felkeresi Karesz anyját, Renátát, hogy rávegye, béküljön ki a fiával. A nőt később el is hozzák a lakóhajóra, és a látogatás ellen kezdetben élénken tiltakozó Karesz végül kelletlenül belemegy abba, hogy legalább beszéljen vele. De amikor szóba kerül Karesz húga, és kiderül, hogy a lányt a hatóságok kiemelték a családból, felforrósodik a hangulat.
 


Tamara reggel Laura egyik elszólásából megtudja, hogy új nő jelent meg Joe életében. Bár egyfolytában azt hangoztatja, hogy ezzel neki semmi baja, mégis igencsak foglalkoztatja a dolog. Amikor felkeresi Joe-t, hogy kipuhatolja, mi is a helyzet, Tamara váratlanul összefut Renivel, és jócskán elképed azon, ki is az utódja. A Joe-val folytatott beszélgetés után megnyugszik, és a hajdani pár úgy dönt, hogy továbbra is barátok maradnak. Tamara este meglátogatja anyját, és elpanaszolja neki találkozását Joe új kedvesével.
 


Laura számára összedől a világ, amikor reggel kinyitja a Playboy elutasító levelét. Mivel lakótársai kíváncsiságát és Lali utálatosságát már nem bírja elviselni, inkább azt hazudja nekik, hogy megfelelt a kiválasztáson, de közben nagyon szégyelli magát és elkeseredik széthullott álmai miatt. Később Gábor akaratlanul is provokálja, mire Laura elsírja magát, és elmondja neki az igazat. Meglepő módon Gábor kedvesen vigasztalni kezdi, és közel kerülnek egymáshoz. Laura este a lakótársainak is bevallja az igazat, és határozottan szembeszáll a gúnyolódókkal.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók