Műsorújság
RTL Most

Karesz: „Klaudiának igaza van, nem vagyok jó apja Tedinek…”

Evelin megpróbálta jobb belátásra bírni Gábort. Tedi kisebb balesetet szenvedett. Roland eljegyzési gyűrűt vett Borinak.

Karesz örül, hogy Tedivel tölthet egy délutánt és serényen készül az ünnepekre. Előtte azonban pár órára be kell mennie a műhelybe, ahol aztán Mesi felhívja őt, hogy úton van Tedivel az orvoshoz, mivel forralt borozni kezdtek a lakóhajón és kiömlött a forró bor Tedi kezére. Karesz az aggodalomtól magánkívül azonnal felkerekedik. Az orvosnál megkönnyebbülten megállapítja, hogy Tedi egy kisebb égési sérülést leszámítva jól van. Amikor Klaudia később a lakóhajóra jön, Karesz pánikba esve megpróbálja elrejteni előtte Tedi sérülését.
 


Evelin kevéske reménye, hogy Gábor mégis visszajön, szertefoszlik, amikor a férfi reggel összepakolja a cuccait, és úgy dönt, ideiglenesen az anyjához költözik. Evelin hibásnak érzi magát amiatt, hogy felbomlasztja a lakóközösséget. Végül letörten nem lát más lehetőséget, minthogy elmenjen a műhelybe Gáborhoz, hogy közölje vele, hogy inkább ő (Evelin) lesz az, aki elköltözik.
 


Roland mérges, hogy láthatólag egyik barátjuk se veszi komolyan az eljegyzését Borival. Amikor Tamás felbukkan a Bécy házban, akkor csak hitetlenkedő viccelődéssel reagál a hírre, hogy Roland és Bori újra együtt vannak. Roland hagyja, hogy Tamás telebeszélje a fejét arról, hogy egy igazi eljegyzéshez eljegyzési gyűrű is tartozik. Roland ezért vesz egy óriási és iszonyúan drága gyűrűt. Később azonban kisebb balesetet szenved a gyűrű, miközben Bori és Roland romantikáznak.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók