KERESÉS search-close

Karesz és Milán elraboltak egy kisbabát

szerző:
2018.08.08. 21:30

Bence megnyílt Tamarának bűntudatáról. Marcit hazaakarta vinni az édesanyja. Karesz és Milán ellopták a Mesire bízott kisbabát.

Karesz elhatározza, hogy gyakorolni fogja az apaságot egy kisbabával, mert Zsófika már nagy volt, amikor megismerték. Mikor Mesi egy barátnője a lányra bízza a kisbabáját egy napra, Milánnal ellopják a gyereket. Amikor később aztán Karesz magára hagyja a gyerekkel barátját, sokkot kap, mert megjelennek Ayse bátyjai, és azt hiszik, hogy a gyerek Miláné.
 


Bence egész éjszaka az utcákat járta, annyira kínozza a gondolat, hogy Marci úgy gyűlöli, hogy a halálát kívánja. Mikor reggel találkozik Tamarával, a nő megpróbálja megvigasztalni a fiút, mire Bence megnyílik neki egy kicsit. Mikor később találkozik Orsival, rájön, hogy nem lehet vele boldog, ha a szerelme az öccse szenvedésén alapszik.
 


Reggel Teó ijedten siet Tamás lakásába, mert bűnösnek érzi magát, amiért a fiai között így elfajult a helyzet. Mikor az exe, Éva kényszeríteni akarja Marcit, hogy menjen vissza vele Bajára, a fiú ragaszkodik ahhoz, hogy az apjával maradjon.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való