Műsorújság
RTL Most

Jövőhéten kiderül, Bécyt vagy Gábort választja Alexa...

Alig várod, hogy újra hétfő este legyen, és kezdődjön az Éjjel-Nappal Budapest? Érdekel, hogy mi történik a kedvenceiddel? Görgess lejjebb, és olvasd el a következő részek tartalmát!

10.12.- 10.16.

Gábor hátráltatja Bécyt Alexa megszerzésében, Bécy ezért újra felkeresi Tibort, hogy játssza el Alexa zaklatóját, hogy Alexát Bécy karjaiba lökje. Tibor telefonhívása megijeszti Alexát, így nem megy el a Gáborral megbeszélt találkozóra. Mikor Gábor átmegy Bécyhez, megtudja, hogy a lányt valaki zaklatja. Gábor aggódik Alexáért, ezért elkezd őrködni az ajtó előtt, hogy megvédje a lányt. Bécy ideges, mert Gábor nem tágít Alexa mellől. Habár Bécy gyorsan szervez egy interjút Alexának, mégsem sikerül megszabadulnia Gábortól, ő is elkíséri az interjúra. Amikor egy rövid hajú lány az utcán autogramot kér Alexától, mindkét férfi túlzásba viszi a gondoskodást, és agresszíven nekitámadnak a lánynak. Másnap Bécy még egy utolsó akciót tervez, hogy meggyőzze Alexát. Ráveszi Tibort, hogy hitelesen eljátsszon egy támadást, hogy Bécy meg tudja menteni Alexa életét. Úton egy állítólag fontos PR eseményre, Tibor felbukkan egy műanyag késsel a megbeszélt helyen, ahol Bécy bátran szembeszáll az őrülttel, ezért Alexa hálából lefekszik Bécyvel.

Dávid hatalmas rendetlenségre ébred, Kristóf és Karola nem akarnak segíteni neki. Mire Dávid kialussza magát, a lakás ragyog a tisztaságtól, Millának hála. Dávid nagyon hálás, de kételkedik benne, hogy Milla megváltozott és a házvezetőnő szerepet hátsó szándék nélkül vállalja. Amikor Karola haza ugrik a jegyzetfüzetért rajtakapja Millát, hogy Dávid pulóverével hentereg az ágyon. Dávid ideges Milla és Karola folytonos veszekedése miatt, és nem veszi észre, hogy mindketten megpróbálják kiutálni a másikat az albérletből. Ami azonban feltűnik Dávidnak, hogy Milla szexin táncol Félixnek, ami Dávidot a legnagyobb csodálkozására nagyon rosszul érinti.

Maja reggel ismét megpróbálja lebeszélni az apját a Joe - val való bokszmérkőzésről. Miki azonban nem hajlandó komolyan venni Maja aggodalmait, összevesznek. Csak Timi érti meg Mikit, és még azt is eléri, hogy Miki folytassa az edzést. Timi este meglepi Mikit a lakásán és lefekszik vele. Maja a meccs napján még utoljára megpróbálja kibékíteni Joe-t és Mikit, hogy megakadályozza a küzdelmet. A két kakaskodó férfinak megszervezett találkozóval azonban pont az ellenkező hatást éri el, ezért Maja később kétségbeesésében potencianövelőt kever Joe italába. A várt hatás nem marad el…

Reggel egy babával érkező ismeretlen csaj, Sári akar beköltözni a lakóhajóra, de Miri elhajtja – a hostel már rég bezárt. Karesz és Milán sírva találnak Sárira a Duna-parton, és beköltöztetik a hajóra. Habár Milán félti Kareszt egy újabb reménytelen szerelemtől, Karesz egyre jobban vonzódik a lányhoz, annak ellenére, hogy kiderül: Sári frissen lépett le a férjétől, Spanyolországból. Estére Sári elmeséli, hogy van egy nagybátyja Budapesten – akit a fiúk Joe-ként azonosítanak be. Karesz határtalanul boldog, hogy Sári és Hanna unokatestvérek. Reggel veszekedés tör ki a lakóhajón Sári és Miri között, Miri mérges, mert Zsófi végigbőgte az éjszakát, és nem tudott aludni, és ragaszkodik hozzá, hogy Sári találjon valamilyen másik megoldást. Hogy a veszekedést leállítsák Karesz és Milán felajánlják, hogy elviszik Sárit Joe-hoz. Joe meglepődve, de szeretettel fogadja a felbukkanó ismeretlen rokont, annak ellenére, hogy fullon van az albérlet, még azt is felajánlja neki, hogy meghúzhatja magát ott egy darabig. Sári először vonakodva elfogadja a felajánlást, de amikor látja, hogy mennyire telítve van az albérlet, mégis visszautasítja. Karesz ragaszkodik hozzá, hogy Sári költözzön hozzájuk az albérletbe, Milán rosszat sejtve tiltakozik. Végül egy versennyel döntik el a kérdést, amiben Karesz elsöprő győzelmet arat.
Ide kattintva visszanézheted a sorozat legérdekesebb jeleneteit!

Legnézettebb videók