Műsorújság
RTL Most

Jövő héten kiderül, miért veszik össze Maja Mikivel...

Alig várod, hogy újra hétfő este legyen, és kezdődjön az Éjjel-Nappal Budapest? Érdekel, hogy mi történik a kedvenceiddel? Görgess lejjebb, és olvasd el a következő részek tartalmát!

11.09.-11.13.

Miki meglepetés bulit szervez Maja szülinapjára, és megkéri Barbit, hogy segítsen neki tortát sütni.  Barbi szívesen segít, ezzel Miki megint egy lépéssel közelebb kerül ahhoz, hogy felszedje Barbit, és így bosszút álljon Joe-n.  Barbinak egyre szimpatikusabb Miki, de az utazásából épp visszatérő Ildikó nem szívleli a férfit. Miki segít Barbinak felvinni Ildikó lakásába egy ágybetétet, és cipekedés közben rájön, hogy Ildikónak és neki van egy közös ellenségük: Joe. Nem sokkal később Miki színlelt szomorúsággal  elmeséli Barbinak, hogy összevesztek Majával, azonban elhallgatja az összeveszésük valódi okát. Később Timi felbukkan Mikinél, hogy elcsábítsa a férfit, és ott folytassák a viszonyukat, ahol abbahagyták.  Barbi eközben meglátogatja Maját, ahol megtudja Mikivel való összeveszésének valódi okát.


Kristóf meggyőzi Marcit, hogy este menjen el vele egy buliba, mert Kristóf csajozni akar. Marcinak tulajdonképpen semmi kedve elmenni, mert rosszul érzi magát az Evelinnel való szakítás miatt, de amikor meglátogatja a lányt, és látja, hogy jobban van, sőt, kész barátkozni is vele, elfogadja Kristóf invitálását. Amikor aztán egy lány rányomul, először visszautasítja a közeledését, de amikor a lány biztosítja, hogy őcsak kalandra vágyik, Marci belemegy az egyéjszakás kalandba. Evelin boldog, mert tegnap Marci felajánlotta, legyenek újra barátok. Amikor meg akarja lepni egy reggelivel, megtudja, hogy Marcinak már volt egy egyéjszakás kalandja és nagyon megdöbben. Kiborul, nem hiszi el, hogy Marci ilyen könnyen túljutott rajta.  Evelin újabb szemrehányásokat tesz Marcinak, és dühében az arcába önti a tetováló festéket. Bori megmutatja Evelinnek, hogy kell bosszút állni Marcin, és teleragasztják a várost Marcit ábrázoló gyalázkodó plakátokkal, amelyeken a telefonszáma is szerepel.
 

Bécy ma ünnepli Rocky születésnapját, amire nagy bulit szervez és egy kiruccanást egy olyan étterembe, ahol kutyáknak is szolgálnak fel ételt. Alexának ez a nagy felhajtás kissé kínos - elvégre Rocky mégiscsak egy kutya! Mindennek a tetejében Bécy még egy riportert is meghívott, hogy írjon arról, hogy él otthon Trés Jolie. Alexa elveszíti a türelmét és kidobja az újságírót.
 

Drex elhatározza, hogy magára tetováltatja a legendás 50-es számot. Karesszel és Milánnal együtt el is megy Marcihoz a tetováló szalonba. Miután Kareszt és Milánt kidobják a szalonból, Drex felfigyel Karolára, és elhatározza, hogy a lány lesz az 51-dik hódítása. Valóban úgy tűnik, hogy Karola és Drex jól megérti egymást. Drexnek még egy randit is sikerül megbeszélnie estére Karolával. Mikor Karola hozzáfog Drex tetoválásához, a fiú felsikít, és mégis lemondja a tetoválást. Magát Drexet is meglepi, hogy Karola ennek ellenére ragaszkodik a randihoz. Az este jól indul, Karola kedvenc bárjában találkoznak, de Drex ideges lesz, amikor felbukkan a randevún a számára ismeretlen Félix. Drex visszakozik, amikor úgy tűnik Karola és Félix minden bizonnyal egy édes hármasban gondolkodnak Drexszel. Karola leleplezi a tréfát, és elmondja, hogy Félix és ő csak ugratták Drexet.Ide kattintva visszanézheted a sorozat legérdekesebb jeleneteit!

Legnézettebb videók