Műsorújság
RTL Most

Jövő héten kiderül, miért hagyja ott a box klubot Joe...

Alig várod, hogy újra hétfő este legyen, és kezdődjön az Éjjel-Nappal Budapest? Érdekel, hogy mi történik a kedvenceiddel? Görgess lejjebb, és olvasd el a következő részek tartalmát!

09.07. - 09.11.


Reggel Milán közli Drexszel, hogy nem akar továbbra is titkolózni Karesz előtt arról, hogy mi folyik Drex és Miri között – vagy elmondja ezt Drex Karesznek, vagy majd ő közli vele. Drex, aki közben tisztázta az érzéseit, felkeresi Mirit, aki viszont először lerázza. Ekkor Drex újabb kísérletet tesz, ami immár meggyőzi a habozó Mirit. Karesz össze van törve és úgy érzi, hogy mindenki cserbenhagyta mióta Drex és Miri ismét egy pár lettek. Ezért felkeresi Mirit a mosodában, hogy lebeszélje Drexről – eredmény nélkül. Közben megismerkedik az emós lánnyal, Szilviával, aki teljesen osztja Karesz jelenlegi látásmódját, ezért Karesz nem sokkal később emós lesz.


 
Joe még mindig Barbin morfondírozik, akit pénteken kidobtak a lakásból. De hamarosan Mikivel kap hajba, aki láthatóan elhanyagolja a bokszklub ügyeit. Kicsit később elmúlik a haragja, amikor Miki egy kedves gesztust tesz az egyik bokszoló srác felé, noha Joe elcsodálkozik rajta, hogy Miki mióta ajándékozgat önszántából mobilokat. Joe egy furcsa átadást-átvételnek lesz tanúja Maja és Miki között. Joe régi bizalmatlansága ismét feléled, mindkettőjüket kérdőre vonja. Ám rá kell jönnie, hogy a borítékban csak a bokszklub szórólapjai vannak. Joe bocsánatot kér Mikitől, de Joe és Szúnyog később találnak egy mobilt, amire egy titokzatos üzenet érkezik Mikitől. Később egy személyes beszélgetés során Joe lemond Miki előtt az üzletvezetői pozíciójáról, miután Miki nem mutatkozik belátónak. Amikor Joe később összepakolja a cuccait a bokszklubban, kénytelen csalódottan megállapítani, hogy a srácok Miki mellett állnak.


 
Emese népszerűsége a többiek között egyre inkább Maja idegeire megy, és elhatározza, hogy örökre megszabadul az „ellenfelétől”. Az az ötlete támad, hogy a tervéhez felhasználja Emese volt barátját, Ádámot. Maja elmegy Ádámhoz és azt hazudja, hogy Emese vissza akarja kapni. Ádám belemegy Maja békülési tervébe, és később romantikus dekorációval lepi meg Emesét a szobájában. Először valóban úgy néz ki, hogy kibékülnek és Maja már biztos benne, hogy Emese a sikeres kibékülés után visszamegy Ádámhoz, ám  a kibékülés kudarcba fullad.Dávid reggel azon kesereg, hogy elveszítette a vonzerejét. Addig nyúzza a fiúkat, amíg beleegyeznek, hogy ismét együtt menjenek ismerkedni. Dávid azonban nem igazán élvezi a dolgot, és Robi is szívesebben töltené otthon, nyugodt körülmények között az estét. Végül Robi és Dávid úgy döntenek, hazamennek. Minden rendben megy egészen addig, míg váratlanul be nem állít Levi, Robi exe. Amikor azok ketten elmennek, Dávid magára marad. Annyira elkeseredik, hogy Kristóf gyanakodni kezd: csak nem féltékeny Dávid?!

Legnézettebb videók