Műsorújság
RTL Most

Jövő héten kiderül, kivel fekszik le Miri...

Alig várod, hogy újra hétfő este legyen, és kezdődjön az Éjjel-Nappal Budapest? Érdekel, hogy mi történik a kedvenceiddel? Görgess lejjebb, és olvasd el a következő részek tartalmát!

10.05.- 10.09.
 

Roland reggel megint gyávának nevezi Drexet, Drex belemegy a fogadásba, hogy a két testvér közül ki tudja előbb lefektetni Mirit. Drex hezitál, de aztán elhatározza, hogy legyőzi a testvérét. Ennek érdekében mindent eszközt és az összes sármját beveti, hogy lenyűgözze Mirit. Miri titkon vonzalmat érez Roland, Drex bátyja iránt, de a fiú egyben az idegeire is megy az önimádatával, és akkor még ott van Drex, aki még mindig gyengéd érzéseket táplál Miri iránt. Mit tegyen Miri? Kinga, a legjobb barátnője szerint egy csajos estére van szüksége, de Roli is tudomást szerez a tervről. Mirinek a bulizás során a klubban egyre jobban megtetszik Roland, olyannyira, hogy csókra kerül sor köztük. Bár Roland megígéri Drexnek, hogy távol tartja magát Miritől, ám mikor helyzet adódik, Roland mégis kihasználja, és lefekszik Mirivel. A szexet követően Roland úgy kezeli Mirit, mint egy trófeát.
 

Karola újra Dávid lakásában ébred, Kristóf mellett. Karola reggel megkérdezi a fiúktól, hogy oda költözhet-e. Kristóf lelkesen támogatja a tervet, így minél többször lehetősége van egy gyors menetre Karolával. Dávid kijelenti, hogy neki elég volt a Félix – Zsófi páros, nem kell ide még egy párocska. Reggel Dávid Bécytől megtudja, hogy Robi felmondott a klubban, és el akarja hagyni Budapestet. Dávid semmit sem ért, de Karola felnyitja a szemét: Robi valószínűleg jobban szenved attól, hogy nincs esélye Dávidnál, mint amennyire mutatja. Amikor reggel Dávid megjön a klubból, nagyon idegesíti, hogy Milla úgy adja elő magát Karola előtt, mintha Dávid barátnője lenne. Amikor pedig Milla úgy kezeli őt, mint egy gyereket, Dávidnál betelik a pohár, és kérdőre vonja Bécyt.Regina alig várja, hogy Grétával töltsön egy kellemes délutánt. De Grétát valaki felhívja telefonon, mire ő valami átlátszó indokkal lemondja a randijukat. Regina furcsállja az egészet. Kutakodni kezd, és megtudja, hogy Gréta hazudott neki. Egy másik nővel van randija! Regina elhatározza, hogy a csalódás ellenére harcolni fog Grétáért. Ám amikor Gréta bevallja neki, hogy állítólag egy másik nő miatt szakított vele, Regina teljesen kiborul. Szemrehányást tesz Paulának, amiért elhallgatta előle ezt a kis részletet, de Paulát hideg zuhanyként éri a vád. 
Joe még mindig azon rágódik, hogy Miki hátat fordított neki, miután Joe meghiúsította Miki elcsalt meccsét. Mikit a fogadó partnerei az elveszített pénz miatt szorongatni kezdik, ezért  mindent Kölyökre tesz fel, hogy ezzel Kölyök kihúzza őt a csávából. Mindeközben Joe ledöbben, mert Viola egy sereg bokszolót állított maga mellé azok közül, akik elfordultak Mikitől – köztük Kölyköt is. Dongó megtudja és ezt Miki orra alá dörgöli. Erre Miki agya elborul, elmegy az albérletbe és ráveszi Joe - t, hogy szemtől szembe küzdjenek meg egy végső küzdelemben. Miközben Joe keményen edz a bokszteremért vívott meccsre, Miki inkább a rockkocsmában üti el az időt éjszakánként. Mikor Maja és Timi felkeresik itt, Timi felkelti az érdeklődését. A közös hobbi – motorozás egyre közelebb hozza őket, és Miki rábírja Timit, hogy menjenek el az autószerelőhöz, hogy Timi motorját átnézzék. Egy közös nap után Miki mindent egy lapra tesz fel: meghívja Timit a lakókocsiba. Timi akkor ismeri fel, hogy mennyire bejön Mikinek, amikor az érkező Maja elől elbújtatja. Miki belátja, hogy tényleg bejön neki Timi – annak ellenére, hogy ez nem fog Majának tetszeni.Ide kattintva visszanézheted a sorozat legérdekesebb jeleneteit!

Legnézettebb videók