Műsorújság
RTL Most

Joe vigyáz Zsófi babára, amíg Sári ünnepel

Amíg Evelin folyton Marci kedvében akar járni, Milla és Kristóf színjátéka nagy hatással van Dávidra.
Bár Sári nem vallja be, de nagyon megterhelő teljesen magára hagyva, egyedül törődnie Zsófival. Kiderül, hogy születésnapja van, és Kareszék azt tanácsolják, hogy este lazítson egy kicsit. Sári elmegy Joe-hoz, hogy rábízza Zsófit. Eleinte úgy tűnik, nem fog sikerülni a terve, mivel Joe-nak készülnie kell a Miki elleni meccsre. Joe azonban belátja, hogy Sárinak is szüksége van egy kis kikapcsolódásra, és beleegyezik, hogy vigyáz a kicsire.
 

Kristóf és Milla eljátsszák, hogy együtt töltötték az éjszakát, Karola és Dávid ledöbben. Karola meg van győződve arról, hogy Milla tervez valamit, de Dávid nem hisz neki. Karola megpróbálja kihúzni az igazságot Kristófból, de a fiú hárít. Amikor Milla megjelenik Kristóf kedvenc filmjével, ráadásul együtt mennek este a klubba, Dávidban megmozdul valami. Lehet, hogy Milla mégis normális és elszalasztott egy lehetőséget?
 

Reggel Marci meglepődik, amikor Evelin egy hatalmas adag reggelivel kényezteti. Később Karola azt mondja Marcinak, hogy Evelin nem őszinte és mindent úgy csinál, hogy tetsszen Marcinak. Marci eleinte kérkedik, de amikor Karola azt mondja Evelinnek, hogy Marci bukik a harisnyatartókra, és a lány tényleg vesz egyet, Marcinak leesik, hogy Karolának igaza volt. Marci elmondja Evelinnek, hogy ő úgy szereti, ahogy van, és nem akarja, hogy megváltozzon!
 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók