Műsorújság
RTL Most

Joe vallomása gyógyírként hat a nehézségekre

Joe még mindig képtelen volt teljesíteni az ágyban, ezért Barbi szerepjátékkal próbálta újraéleszteni benne a "vadállatot". Később Joe a hotelben bevallotta feleségének az érzéseit, és szempillantás alatt helyrejött minden...

Eljött a nagy nap, ugyanis letelt a szex nélküli egy hét. Barbi reggel újra próbálkozott férjénél, de Joe még mindig képtelen volt teljesíteni. A fürdőszobában Barbi újra megpróbálta elcsábítani férjét, de Joe-nak nem ment, és megkérte a feleségét, hogy ne erőltesse a dolgot.

 

 

 

Barbi a szalonban elmondta Alexának és Ildikónak, hogy nem igazán működik Joe szerszáma. Barbi anyukája azt mondta, hogy nagyon türelmetlen, és várnia kéne egy kicsit, hiszen Joe most épült fel a baleset okozta sérülésekből. Alexa azt tanácsolta barátnőjének, hogy újítson be, és próbálják ki a szerepjátékot.

 

 

 

Joe és Gábor a műhelyben egymásnak feszültek, és Joel bevallotta, hogy kicsit feszült, amiért nem működik köztük a kémia. A férfi elmondta barátjának, hogy legbelül attól retteg, hogy felesége újra elhagyja őt, és valószínűleg ez áll a dolgok mögött.

Gábor Dia hívása miatt elrohant, Joe pedig magára maradt a műhelyben. Váratlanul megjelent Barbi, aki egy idegen nő szerepét adta elő, aki el akarja csábítani a szexi autószerelőt, de Joe semmit nem értett. Mikor Barbi elmagyarázta, hogy mi a terve ezzel a szerepjátékkal, Joe belement a játékba, így Lili és Tom megbeszélték, hogy egy óra múlva találkoznak egy közeli hotelben.

 

 

 

A hotelben folytatták a játszmát, és "Lili" egy nagyon szexi fehérneműben próbálta elcsábítani "Tomot". Joe férfiassága továbbra sem állt kötélnek, és a férfi végre bevallotta az igazságot: retteg attól, hogy Barbi megint elhagyja, és nélküle kell élnie.

 

 

A férfi vallomása gyógyírként hatott minden nehézségre, és Joe férfiassága is visszatérni látszott. A szex után Barbi és Joe szerelemmel telve elhatározták, hogy az elmúlt időszak összes baját elfelejtik, és új életet kezdenek.

 

Eközben Gábor véletlenül bedrogozta édesanyját, Gréti pedig választás elé állította Rolandékat.

Legnézettebb videók