Műsorújság
RTL Most

Joe megpróbálta felkeresni Barbit

Joe rossz híreket kapott. Tamást hazaengedték a kórházból. Roland és Bori összevesztek.

Joe reggel kapja kézhez a rettenetes hírt, miszerint mégsem halált okozó súlyos testi sértés miatt, hanem emberölés vádjával idézik be a tárgyalásra. Úgy véli, rajta már senki sem tud segíteni, és teljesen rezignálttá válik. Joe közben el akarja érni Barbit, ezért Ildikótól kér segítséget, aki viszont nem adja meg Barbi számát. Evelin közösen a barátaikkal és Joe ügyvédjével nagy nehezen mégis meggyőzi arról, hogy nem adhatja fel, tovább kell küzdenie.
 


Tamás teljesen összetörten jön ki a kórházból. Már nem férfinek, hanem csak egy nagy rakás szerencsétlenségnek tartja magát. Szofi úgy dönt, hogy már most bevállalja a gyerekszülést. Tamással a hír hallatán madarat lehetne fogatni örömében, de amikor rájön, hogy Szofi csupán szánalomból állt rá a dologra, csalódottan lemond eredeti tervéről.
 


Roland teljesen ráizgul Borira, amikor váratlanul egy nagyon szexis fehérneműben látja meg. Azonnal szexelni akar vele, és meg se hallja, amikor Bori közli vele, hogy a dögös cuccot a nászéjszakára szánja. Roland csak a szexre koncentrál, és egyszerűen leszakítja róla a fehérneműt, mire Bori teljesen kiakad. Roland, hogy jóvátegye a bűnét, nagy erőbedobással egy ugyanolyan fehérneműt szerez be a menyasszonya számára.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók