KERESÉS search-close

Joe megismerkedett eltitkolt fiával, Dáviddal

szerző:
2019.02.08. 22:30

Joe találkozott a fiával, Dáviddal. Tamara békülni próbált Flórával. Laura lehetőséget kapott arra, hogy bizonyítson.

Joe várja, hogy találkozhasson a fiával, még mielőtt esetleg börtönbe kerülne. Dávid szülői háza előtt azonban kétségek kezdik gyötörni, vajon tényleg készen áll – e arra, hogy találkozzon a fiával. Joe-t elbűvöli Dávid, mindenképp meg szeretné őt közelebbről is ismerni! Dávidnak azonban nincs sok mondanivalója az apja számára, így Joe kétségbe esik. Azt hiszi, rosszul csinált valamit, vagy csalódást okozott Dávidnak. Dávid este megjelenik Joe-nál a panzióban, és megkéri őt, találkozzanak még egyszer.
 


Tamara teljesen céltalannak érzi az életét. Szofi rábeszéli, hogy segítsen be a szalonba, azonban ott Tamara és Flóra újra összetűzésbe kerülnek. Tami szeretné elásni a csatabárdot, és elhívja Flórát korcsolyázni munka után. Időközben megtudja Flóra ellenségeskedésének valódi okát és biztosítja róla Flórát, hogy nem akarja elvenni az állását.
 


Laura váratlanul esélyt kap a fitnesz stúdió vezetőjétől, hogy legyen egy próbanapja személyi edzőként.  Laura a múltkori kínos helyzet után ma mindent tökéletesen akar csinálni. Eleinte minden jól megy, ám amikor megjelenik a stúdióban Evelin és Lali, hogy részt vegyenek az Laura által tartott próbaedzésen, Laura attól fél, hogy Lali csak rontani fog az esélyein.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való