KERESÉS search-close

Joe Lalinak: „Tűnjetek el, gyűlöllek benneteket!”

szerző:
2018.05.02. 23:00

Lali bajba keveredett a faluban. Roland és Bori egy sérült kisállatról gondoskodtak. Levente felfedte az igazi arcát Laurának.

Lali, Joe falujának főtéren könnyített magán, ami miatt összebalhézott két falubelivel. Később aztán kiderült, hogy az egyikük a polgármester, a másikuk pedig, az a férfi, akitől Joe meg akarja venni az ingatlant. Joe egy kertipartival próbálta jóvá tenni a dolgot, de Lali elhatározta, hogy tönkre teszi a partit. Lali tetteinek azonban majdnem halálos következménye lett…

Rolandnak sürgősen Londonba kell utaznia, ám közbejött valami. Egy sérült állatot találtak, és úgy döntöttek, hogy elviszik az állatorvoshoz. Az orvosnál aztán elpusztult a macska, amitől Bori teljesen padlóra került. Roland úgy döntött, inkább barátnője mellett marad, és együtt eltemették a kisállatot.

Laura és Evelin kénytelenek voltak megállapítani, hogy a villa ahol megszálltak, nem Leventéé, hanem a szüleié. Levi még időben megakadályozta, hogy szülei kidobják a lányokat, majd amikor Laura elment zuhanyozni, Levente erőszakoskodni kezdett vele. Evelin kimentette barátnőjét, kétségbeesésükben pedig megint Gábornál kerestek szállást.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való