Műsorújság
RTL Most

Joe kibékül Mikivel

Joe egy grillezés során megbékél Mikivel, Barbi pedig végérvényesen lezárja a múltat.
Joe nagyon összeveszik Mikivel, kihajítja az albérletből, ám néhányan azt javasolják neki, hogy béküljenek ki. Közben Barbi szenved, hogy Joe végleg visszautasította őt. Joe a többiek nyomására úgy dönt, hogy még egyszer beszél Mikivel, hogy kibéküljenek. Egy kellemes délutáni grillezés során Joe-nak sikerül megbeszélnie mindent Mikivel. Barbi közben shoppingolással próbálja elterelni a figyelmét a problémáiról. Kétségbeesésében elégeti a szeretett esküvőikönyvét, hogy végre végérvényesen lezárja a dolgot Joe-val.
 

Amikor Norbi reggel megjelenik Dávid lakásában, hogy becserkéssze Félixet, Félix elküldi. Norbi nem adja fel, megjelenik a büfébusznál. Ragaszkodik egy találkozóhoz, így Félixnek nem marad más választása. Kiderül, hogy Norbi meg akarja zsarolni Félixet, védelmi pénzt követel a büfébusz védelmének fejében. Félix teljesen megdöbben, kétségbeesésében nem tudja, hogy mit tegyen. Ám amikor Zsófi felajánlja, hogy a hiányzó pénzt az ügynökségnél megkeresi, Félix ezt vehemensen visszautasítja.
 

Dorina ideges, amikor Bécy azt követeli tőle, hogy szexisebben öltözzön a klubban. Éppen  rákényszerítik az új ruhát, amikor a volt barátja, Simon eljön Bécy házához. Dorina teljesen kiborul. Simon majdnem két év után vissza akarja szerezni Dorinát. Ám Dorina meg van bántva, ugyanis egykor Simon az ígéretével ellentétben nem vált el a feleségétől. Hogy a fájdalmát csillapítsa, lefekszik Baluval.
 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók