Műsorújság
RTL Most

Joe igazából semmit se tud Reniről?

Joe rájött Reni titkára. Anna megismerkedett egy kedves fiúval. Bécy lebukott Tamás előtt.

Reggel Joe lakótársai felhívják a férfi figyelmét arra, hogy szinte semmit sem tud az új barátnőjéről, Reniről – még azt sem, hogy hol lakik. Még az is lehetséges, hogy Reni csak játszik Joe-val. Ezzel bogarat ültetnek Joe fülébe, aki később össze is veszik Renivel. Később Reni munkahelyén kibékülnek, ekkor azonban megjelenik a lány exe, ráadásul nem is egyedül, hanem három éves gyermekükkel.
 


Anna továbbra is szorgosan foglalkozik a gondjaira bízott kiskutyával. Közben megismerkedik a kedves Ferivel, és Lili segítségével flörtölni kezd vele. Azonban egy hívás félbeszakítja őket: az állatmenhely még ma el akar jönni a kutyusért. Anna teljesen maga alá kerül, miközben Lili vigasztalja őt és győzködi a lányt, hogy fogadja el Feri randevúajánlatát.
 


Reggel Bécy Tamás lakásán büszkén feszít az új családfő szerepében, mi több, hogy imponáljon Isabelnek, azt is megígéri, hogy aznapra egy nagy családi ebédet szervez. Az ebéd kellős közepén azonban hazaérkezik Tamás, aki nincs épp a legjobb hangulatban, mivel egyedül jött haza a nászútjáról: Szofi még pár napot kint maradt Párizsban egy továbbképzés miatt. Tamást meglehetősen kiakasztja a hír, hogy Bécy beköltözött hozzájuk, és amikor az is kiderül, hogy a szobáját is kisajátította, a fiú a sarkára áll.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók