Műsorújság
RTL Most

Joe és Reni egyre közelebb kerülnek egymáshoz

Karesz segíteni akart Lilin. Reni meglepetés randira vitte Joe-t. Lali félt Gábor műtétjétől.

Joe a lakótársai kétségei dacára kitart a Reni iránti érzései mellett. Jól érzi magát ebben a kapcsolatban, és mikor a lány meglepő módon még egy kiruccanásra is rábeszéli, egyre inkább meg van győződve róla, hogy ő álmai nője. És bár kiábrándultan konstatálja, hogy a kirándulás egy görkorcsolya pályára vezet, végül mégis nagyszerű élményben van része. Nagyon meglepődik azonban, amikor Reni hirtelen szó nélkül eltűnik.
 


Karesz mindenáron szeretne segíteni Lilinek, amikor reggel tönkremegy a telefonja, és megijed, hogy ezzel elveszíti a Danival közös képeket és emlékeket. Karesz megpróbálja megjavítani a telefont, majd mikor csak ront a helyzeten, szervízbe viszi. Mikor kiderül, hogy a mobil menthetetlen, Karesz bevallja, hogy iszonyúan fél az apaságtól, most, hogy Dani sincs már itt.
 


Gábor a műtét napján nagyon feszült, de mégis várja az új, vékonyabb életét. Lali ragaszkodik hozzá, hogy bekísérje a klinikára, amibe Gábor belemegy - bár ő is parázik a beavatkozástól -, ha Lali megígéri, hogy nem megy az agyára. Mikor azonban Lali a műtétre való felkészítés során szinte eszméletét veszti, Gábor kidobja, hogy nyugodtan vethesse alá magát a műtétnek, de mégis inkább az altatást választja. Később az altatás előtt a legnagyobb döbbenetére Laura állít be.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók