Műsorújság
RTL Most

Gréti és Regina boldogabbak, mint valaha!

Amíg Gréta szerelmet vall Reginának a születésnapján, Dávid bebizonyítja Millának, hogy talpig hetero!
Miután Milla nyilvánosságra hozza a klubban, hogy Dávid és Robi együtt voltak, Dávid a legrosszabbtól fél, mikor Bécy az irodájába kéreti.  Dávid félelme alaptalan: Bécy csak új pultost akar felvetetni. Dávid a pultos-válogatásnál úgy érzi, nem veszik komolyan, ezért frusztráltan kiveszi az estét, mert nincs kedve a szívatást a melegségével kapcsolatban elviselni. Hogy bebizonyítsa magának, hogy hetero, belemegy Milla ajánlatába, aki egy pásztorórát kínál fel neki, erre úgy érzi meggyógyult.
 

Drex reggel nagyon csodálkozik, mikor a bátyja, Roland egyszer csak megjelenik a lakóhajón. Egy közös vásárlás alkalmával Karesz és Milán rájönnek, hogy Roland Drex idősebb kiadása – elsősorban, ami a csajozást illeti. Mikor Drex észreveszi, hogy Rolandnak tetszik Miri, tisztázza vele, hogy Miri tabu. Ez nem úgy tűnik, hogy nagyon zavarja Rolandot: bepróbálkozik Mirinél, de Drex rajtakapja. Roland megígéri, hogy a jövőben békén hagyja Mirit.
 

Regina reggel kétségbe esik, mikor rájön, hogy a tervezett ajándéka Gréta holnapi szülinapjára – premierjegyek egy színházi előadásra – már elkelt. Félix új ötletet ad neki, erre Regina gyorsban leszervez egy páros tandemugrást, habár parázik az ejtőernyőzéstől. Közben Gréta az albérletben hiába várja Reginát, és már egészen kétségbeesik, amikor megjelenik Félix, aki elviszi Grétát az ejtőernyős központba. Grétával madarat lehetne fogatni, annyira örül az ajándékának, és végül Regina is legyőzi a félelmét, s leugrik a repülőről.
 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók