Műsorújság
RTL Most

Gábort részegen szedték ki kocsijából a rendőrök

Tamás és Szofi szülei először találkoztak. Gábor és Dalma háborúja tovább dúlt. Roland kiszolgáltatott helyzetben segített Anna segítségére.

Gábor teljesen megalázottnak és becsapottnak érzi magát, mióta megtudta, hogy Dalma lefeküdt Laurával. Ráadásul Dalma egy vita hevében még az orrát is betörte, ezért Gábor haragjában nem hajlandó elfogadni Dalma bocsánatkérését, sőt, még fel is mond a műhelyben, amikor Joe nem tudja megígérni neki, hogy nem kell többet együtt dolgoznia a lánnyal. Amikor egy veszekedés során Laura még azt is Gábor szemére hányja, hogy Dalma sokkal inkább férfi, mint ő, még inkább megsérti Gábor egóját.
 


Tamás szörnyen ideges, mert ma fognak Szofi szülei és az ő szülei első alkalommal találkozni egymással. Aggodalma nem alaptalan, ugyanis Tamás és Szofi szülei teljes mértékben különböznek egymástól és azonnal ellenszenvesnek is találják egymást. A veszekedés akkor robban ki közöttük, amikor Ernő, Szofi túlzottan merev apja, Tamás anyjának a szájából kiveszi a zsályás cigit és kihajítja az ablakon.
 


Anna reggel a fürdőben csúnyán megrándítja a derekát, és csak Roland van a közelben, hogy segíthessen rajta. A meztelen lányt az ágyába viszi, és kedvesen gondoskodik róla. Ismét meghitt közelségbe kerülnek egymással, a régi érzelmek fellángolnak, ekkor robban be Sanya, aki nagyon aggódik amiatt, hogy Anna ismét közeledik Rolandhoz. Miközben Roland újra reménykedni kezd, Sanya ismét emlékezteti Annát, hogy Roland hogy elbánt vele, és azt hazudja, hogy Roland tulajdonképpen meg akarta ölni.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók