Műsorújság
RTL Most

Gábort rendőrséggel fenyegetik a hamis festmény eladásáért

Ádám megdöbbentő húzásra szánta el magát. Tamara csalódott Szofiban. Gábor Lali segítségére volt utalva.

Gábor reggel konfrontálódik a Stradukowsky-kép vevőjével, aki a rendőrséggel fenyegetőzik, ha nem kapja vissza a pénzét, mivel hamisítványt adtak el neki. Gábornak viszont egy fillérje sincs, és Lali segítségére van utalva. Kétségbeesésében belemegy, hogy rendezzenek egy kiállítást Lali képeiből, ami a várakozások ellenére jól sikerül. Mielőtt azonban a sok pénz befolyna, Gábor anyja, Marika zavarja meg a vásárt, és elárulja az érdeklődőknek, hogy Lali egy szélhámos, nem igazi művész.
 


Joe szerelmes boldogságát már reggel megzavarja Ádám, aki látni akarja a fiát, Simit. Joe-nak és Reninek sikerül elküldeniük a férfit, amikor azonban később elmennek bevásárolni, akkor Ádám a kétségbeeséstől vezérelve cselekszik: Elrabolja Simit. Joe és Reni még időben megállítják a férfit, Renit azonban annyira sokkolják a történtek, hogy megfenyegeti Ádámot, hogy elveteti tőle a szülői felügyeleti jogot. Ádám ekkor megfenyegeti Renit, este pedig rendőrök jelennek meg, akik drogot találnak a lány lakásán…
 


Tamara reggel nehéz szívvel visszamondja az állást az esküvői ügynökségnél, hogy ne hagyja cserben Szofit a szalonban. Amikor azonban Szofi át akarja alakítani a Tamara által a szalonban berendezett esküvőszervezői irodát hajfestő helyiséggé, akkor Tami úgy látja, hogy Szofi háttérbe szorítja az ő álmát. Tamara végül úgy dönt, hogy visszaszerzi az ügynökség által felajánlott állást. Amikor sikerül egy részmunkaidős állást kapnia, ami lehetővé teszi, hogy a szalonban is besegítsen, akkor Tamara bízik Szofi megértésében, és hogy a lány támogatni fogja őt az álmában.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók