Műsorújság
RTL Most

Gábor végre belátja, hogy változtatnia kell az életén

Gábor reggel saját felelősségére távozott a kórházból, ahol megtudta, hogy tegnap „csak” szívritmus zavarai voltak. Otthon újra rosszul lett, és belátta, hogy ezt nem csinálhatja tovább...

Barbi, Joe és Lali idegesen várakoztak a kórházban, és alig várták, hogy valamit megtudjanak Gáborról és az állapotáról. Lali egy másik kórterembe ment, ahol egy nővérke közölte vele, hogy a beteg elhunyt, de szerencsére hamar kiderült, hogy Gabika másik szobában fekszik, és még nagyon is életben van. A doktornő azt tanácsolta Gábornak, hogy hagyjon fel a drogokkal, és maradjon bent pár napot, de ő hallani sem akart erről, hiszen a minap "csak" szívrutmuszavara volt, ezért saját felelősségére távozott a kórházból.

 

 

 

A srác nem vett tudomást egyészségügyi problémáiról, és első útja Pálmához vezetett, hogy befejezzék azt, amit tegnap tegnap elkezdtek. Dia ott volt Pálma lakásán, és szemtanúja volt, ahogy Gábor ráhajt "legjobb barátnőjére", így szakított a fiúval.

 

 

 

A szakítás után Gabika visszament az albérletbe, és a fürdőszobában megint rosszul lett. A tükör előtt állva rájött, hogy ezt nem csinálhatja tovább, ugyanis az életével játszik. Később Lali talált rá a fürdőben, és Gábor bevallotta, hogy mindent elcseszett. Bocsánatot kért barátjától, és megígérte, hogy ezentúl minden más lesz.

 

 

 

Gábor este Joe-tól is elnézést kért, és megpróbálta helyretenni a dolgokat. Belátta, hogy kifordult magából, és minden a drog miatt történt. Joe azt tanácsolta neki, hogy próbálja meg elfogadni a korát, és felejtsék el az elmúlt időben történteket.

 

 

Eközben Sári és Liza békét kötöttek, Roland pedig rámozdult Evelinre.

Legnézettebb videók