Műsorújság
RTL Most

Gábor: „Tamara miatt teljesen elfogom veszíteni a barátomat…”

Tamara megmutatta, mennyire megváltozott. Lali és Gábor megpróbálták elterelni Joe figyelmét a szerelmi bánatáról. Milán és Ayse lebuktak.

Tamara teljesen megváltozott, mióta hazajött. Mikor Teó csúnyán bánt vele, határozottan kiállt magáért, és mikor megtudta, hogy ezentúl Tivadar is a főnöke a fodrászatban, mindenkit meglepett a reakciójával.

Joe mindenáron Tamarával akart beszélni, mert nem képtelen volt elfogadni, hogy a lány visszautasította. De Gábor és Lali lebeszélték róla, hogy elhamarkodottan cselekedjen, és meglepetésből szerveztek neki egy fiús napot. Bár nagyon jól érezték magukat, estére mégis előtörtek Joe-ból az érzelmek.

Milán már nem bírta a titkolózást, ezért, hogy kicsit kiengesztelje, Ayse meglepte őt egy randival. Az apja azonban azonnal hazarendelte Ayse-t. Mikor Milán csalódottan hazavitte a barátnőjét, a lány tiltakozása dacára megcsókolta az ajtóban. Nihat meglátta őket, és nekitámadt a fiúnak. Ayse hiába vette a védelmébe barátját, Nihat hajthatatlan volt, kirúgta Milánt és eltiltotta őket egymástól.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók