Műsorújság
RTL Most

Gábor: „Ádám tönkretette az életünket, még holtában is kísért…”

Gábor összetűzésbe került a rendőrséggel. Karesz kétségbeesett. Orsi új barátra lelt Erikában.

Reggel Gábort váratlanul meglepik a lakásban a rendőrök egy házkutatási paranccsal. Idegesen összeveszik Laurával, aki udvariasan felajánlja a rendőröknek, hogy nyugodtan megnézhetik a többi szobát is. Gabi türelmét újra próbára teszi, amikor Karesz felhívja őt a műhelyből, mert ott is megjelent a rendőrség, hogy azt is átvizsgálják. Gábor a műhelyben elveszti a fejét, és agresszívan sértegetni kezdi az egyik rendőrt, ami azzal végződik, hogy bilincsben viszik el őt a rendőrök.
 


Karesz reggel összeveszik Klaudiával, mert a nő nem akarja, hogy Karesz magával vigye Tedit a műhelybe. Karesz kénytelen otthagyni a fiát Klaudiánál, de megígéri, hogy délután érte megy. A nagy felfordulás miatt azonban késve érkezik meg Tediért, és egy gyámügyessel is összefut Klaudiánál. Karesz ezek után biztos benne, hogy Klaudia el akarja venni tőle a fiát. Este Gáborral beszél telefonon, és hirtelen elhatározásból felmond a műhelyben, hogy gondoskodni tudjon a fiáról.
 


Orsi reggel elmenekül a házkutatás elől, és jobb ötlet híján Bencénél köt ki, ahol megismerkedik Erikával. Orsi és Bori kelletlenül hagyják magukat rábeszélni, hogy Erika elvigye őket egy karaoke bárba. Később Erika és Orsi egy kávézóban kötnek ki, ahol a fiatal lány kiönti a lelkét új barátnőjének. Ezek után egy játszóházban kötnek ki, és becsatlakoznak egy kislány szülinapi zsúrjára, és felszabadultan élvezik a duplán bepótolt születésnapot. Orsi estére is ott marad náluk a házban, és boldogan konstatálja, hogy Erikában új barátra lelt.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók