Műsorújság
RTL Most

Fény derült Liza és Karesz titkára

Karesz nem bírta tovább magában tartani szörnyű titkát, mindent bevallott Milánnak az esküvőn történtekről. Vajon véget ér a fiúk barátsága?

Milán nem tudta kiverni Liza tettét a fejéből. Karesz próbálta megnyugtatni a srácot, de az igyekezete hiábavaló volt, a srác mindenképp meg akarta tudni, hogy kivel csalta meg a barátnője, ezért elindult kideríteni azt. Karesz is a barátjával tartott.

 

 

 

A féltékeny srác Liza ajtaján dörömbölt, miközben Karesz megpróbálta jobb belátásra bírni a barátját. Milán nem volt hajlandó tágítani addig, amíg nem tudja meg azt, amiért érkezett. Liza próbálta tartani a száját, ám egy óvatlan pillanatban kikotyogta, hogy az esküvőn csalta meg Milánt. A srácnak rögtön lett egy potenciális gyanúsítottja.

 

 

 

Milán egyenesen Bécy villájába sietett, berontott a házba és nekiesett Dávidnak, akinek fogalma sem volt arról, hogy a dühös srác miről beszél. Egy kis lökdösődést és dulakodást követően Milán lelépett, Karesz pedig nem győzött bocsánatot kérni a barátja viselkedése miatt. A srác Milán után rohant, aki a dühét az utca szélén álló kukákon vezette le. Karesz nem bírta tovább: érzelmeitől meggyötörten elmondta, hogy ő feküdt le Lizával. Milán teljesen összetört, és hallani sem akar többé a barátjáról.

 

 

Milán ezután Liza munkahelyére sietett, ahol elmondta a lánynak, hogy mindent tud. A lány könnyeivel küszködött, miközben a fiú kijelentette, hogy soha többé nem akarja látni egykori szerelmét.

Karesz hazaért, ahol az egyik barátja, Doggy várta, aki szerint Karesz és Milán baráti kapcsolata nincs még teljesen veszve, ám a bűntudattól megviselt fiú másképp gondolta ezt. Az eset miatt Karesz is teljesen összetört, hiszen elveszítette a legjobb barátját.

 

 

 

Milán a szerelmi bánatát és a csalódását ismét alkoholba fojtotta. Karesz folyamatosan hívni próbálta őt, ám a fiú földhöz vágta a telefonját, majd egy kapualjban talált megnyugvást. Vajon a srácok barátságának örökre vége?

Mindeközben Ábel kis híján megerőszakolta Maját, Milla pedig féltékenységi jelenetet rendezett.

 

A legújabb epizódokat keresd az RTL Most-on!

Legnézettebb videók