Műsorújság
RTL Most

Evelin megleckézteti Bécyt

Reggel a NAV razziázik új klubban, mert egy névtelen bejelentés alapján fekete munkára gyanakszanak a klubban. Bár a gyanú hamar tisztázódik, Bécy ideges és hamar keresni is kezdi az őt gyanúsítgató besúgót. Eközben Evelin, a lánya is gyanússá válik.

Drex előző napi ellentmondásos viselkedése után Miri reggel az albérletben zsemlével akarja meglepni őt. De a srácokhoz vendégek érkeznek Bianka és Döme személyében, aki elhozta Karesz új patkányát, Grétit. Amikor megtudják, hogy Hanna kisbabája megszületett, ide illő módon újszülöttpartival akarják megünnepelni az eseményt. Az erre való bevásárlás közben Bianka és Drex egyre közelebb kerülnek egymáshoz, ami miatt Miri egyre rosszabbul érzi magát. Este ezért egy tisztázó beszélgetést szeretne Drexszel, de a tisztázás helyett az első igazi csókig jutnak el.

Reggel a NAV razziázik új klubban, mert egy névtelen bejelentés alapján fekete munkára gyanakszanak a klubban. Bár a gyanú hamar tisztázódik, Bécy ideges és hamar keresni is kezdi az őt gyanúsítgató besúgót. Eközben Evelin, a lánya is gyanússá válik. Bár a lány állítja, hogy semmi köze a dologhoz, Bécyben marad némi kétség, így felbéreli Borit, hogy tartsa szemmel Evelint. Amikor később Evelint Bori hallgatózás közben tetten éri, a gyanú beigazolódni látszik, de Evelinnek sikerül meggyőzni Bécyt az ártatlanságáról.

A mozgalmas erdélyi utazás után késve hazaérkező Gábor rögtön az iskolába szeretne menni, mivel már így is kihagyta az első tanítási napot. De kap egy sms-t az iskolatársától, Lőrinctől, hogy a tanítás két órával később kezdődik, ami egy aljas hazugságnak bizonyul. Gábor ráadásul piszkálják is az osztálytársai. Amikor ebből egy nagy felfordulás lesz, Gábort a kirúgás veszélye fenyegeti. Végül kibékül Lőrinccel, és rájön, hogy Anna áll az egész mögött.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók