KERESÉS search-close

Evelin: „Lehet, hogy egy gyilkost védek…”

szerző:
2018.12.03. 22:40

Evelin úgy döntött, kiáll Joe mellett. Tamara támogatni próbálta a depis Bécy-t. Bori és Laura részt vettek az edzői vizsgájukon.

Evelin elhatározza, hogy kiáll Joe-ért, ezért rendet rak a szobájában és a műhelyben. Közben a bárban is megbeszélést tartanak, és kitalálnak egy új nevet a bárnak. Evelin egyre jobban túlhajtja magát és két dolog között őrlődik: bizonyítani akar Joe-nak, aki még mindig előzetes letartóztatásban van, emellett pedig megakarja valósítani a saját bárról szőtt álmát.
 


Tamara szörnyen aggódik még mindig, hogy Joe börtönbe került, Bécy pedig nagyon maga alatt van, mert Isabel elutazott a Dominikai Köztársaságba, hogy ott szerezze be a házasságkötéshez hiányzó dokumentumokat. Tamara megsajnálja Bécy-t és nagy nehezen ráveszi őt, hogy közösen kipróbáljanak egy wellness központot, ahol Tamarának amúgy is ki kell próbálnia a nászutas szolgáltatásokat. Később azonban félreértések sora következik ebből, Bécy azt hiszi, megkaphatná Tamarát.
 


Bori és Laura reggel elkezdik az edzői vizsgájukat, ahol Bori – Laurával ellentétben – nem igazán remekel. Átszenvedi magát a gyakorlati részen egy nem túl fitt próbavendéggel, majd az elméleti vizsgán tisztességtelen eszközökhöz folyamodik: a tesztlapokon felcseréli a saját és Laura nevét. Laura rájön a csalásra és elgondolkozik rajta, hogy, beárulja-e Borit.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való