Műsorújság
RTL Most

Evelin kockára tette Joe szabadságát

Evelinék megpróbálták megszerezni a hiányzó ötmilliót. Kareszhez váratlan látogató érkezett. Orsi lehetőséget kapott a jótékonykodásra.

Evelin és a lakótársai reggel megpróbálják rávenni Dömét, (aki megveszi a műhelyt), hogy mégis emeljék meg a vételárat 5 millió Ft-tal, annak érdekében, hogy kifizethessék Joe óvadékát. Döme ebbe csak akkor hajlandó belemenni, ha cserébe eladják neki Joe motorját is. Ezt az ajánlatot azonban mindannyian határozottan visszautasítják. Szorult helyzetükben az-az ötletük támad, hogy a hiányzó összeget, Joe motoros haverjaitól, és a barátaiktól próbálják összeszedni. Egész jól alakul a tervük, de a végén még mindig hiányzik 2 millió. Amikor Döme később kárörvendően megjelenik a bárban, Evelin kihívja egy játékra a maradék összegért.
 


Karesznek földbe gyökerezik a lába, amikor reggel váratlanul betoppan az anyja, mert szeretné látni őt és az unokáját, valamint szeretne vele beszélni. Karesz azonban elzárkózik a barátai unszolásának ellenére is. Renáta azonban nem tágít, és addig szobrozik a hidegben a mólón, míg Karesz megenyhül és behívja.
 


Erika elviszi reggelizni a letört Orsit, hogy megpróbálja felvidítani. A lelkizés közben kiderül, hogy Orsi belül kudarcnak éli meg az állatmenhelyes fiaskót, mert szeretne valami hasznosat és jót tenni a világban. Ezt meghallja egy fiatal srác, Robi, aki mögöttük reggelizik, és felajánlja Orsinak, hogy tartson vele és a barátaival egy önkéntes festésre, amivel gyerekeken segíthetnek. Erika biztatja Orsit, mert mivel a srác jóképű, így két legyet üthet egy csapásra.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók