Műsorújság
RTL Most

Emmát másodszor is átverte Linda

Emma mindenáron meg akarta találni Lindát, ezért Maja tanácsára a szendvicsező oldalára tett ki egy posztot, amire a lány később jelentkezett is...

Mikor Maja és Simon felkeltek, Emma nagyon furcsán viselkedett. Maja aztán meglátta, hogy a lány épp az interneten keresi Lindát, és azt tanácsolta neki, hogy tegye ki a szendvicsező oldalára is a posztot, hátha jelentkezik.

 

 

 

A lányok elmentek dolgozni, Linda pedig írt neki, hogy fél óra múlva találkozzanak valahol. Maja tartotta a frontot, Emma pedig elment egy közeli helyre, de ott nem Linda, hanem Zsuzsi várta őt. A lány bevallotta, hogy ő jelentkezett a posztra, mivel nagyon szeretne megismerkedni vele.

 

 

 

Emma visszament a szendvicsezőbe, elmesélte Majának, hogy nem is Linda várta őt, hanem egy másik csaj, és kezdte feladni a dolgot. Ekkor megjelent az igazi Linda, aki bocsánatot kért Emmától, és elhívta őt randizni.

 

 

 

Emma nagyon készült már az estére, és sokat várt ettől a találkozótól, csak azt nem tudta, mit vegyen fel. Maja ugrasztotta Evit és Simont, és mindhárman azon voltak, hogy Emma a lehető legjobban nézzen ki.

Simon és Maja elvitték Emmát a randi helyszínére, de Linda sehol nem volt. Néhány órával később a lány nagyon ideges volt, amikor hazaért, és elmesélte Majáéknak, hogy hiába várta Lindát két órán át, a lány el se ment a randira, és többet hallani sem akar róla.

 

 

Eközben Sári elköltözött a hajóról, Barbi pedig belátta, hogy igazságtalanul viselkedett Ramónával.

Hasonló videók

Legnézettebb videók