Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. március 22.)

Gábor rájön, hogy Botond a testvérének gondolja őt. Dani elmondja Simonnak, miért szakított Evelinnel. Tamás és Paula belátják, hogy nem működhet a barátság közöttük.

Amikor Gábor rájön, hogy Botond a testvérének gondolja őt, és géntesztet szeretne csináltatni vele, kiteszi a fiú szűrét. Botond azonban nem adja fel, és az anyjával, Klárival beállítanak az albérletbe. Amikor megállapítják, hogy Gábor apja, Pál szóba sem jöhet Botond apjaként, a kétségbeesett Botond azzal fenyegeti az anyját, hogy megszakítja vele a kapcsolatot, ha nem árulja el neki végre az apja nevét. Klári bevallja, hogy két név jöhet szóba. Botond meg akarja keresni ezeket a férfiakat, Klári pedig meg tudja puhítani Gábort, hogy mégis fogadja vissza az albérletbe Botondot.

 

Evelin a tegnapi szakítást követően teljesen ki van borulva, és nem érti, hogy Dani miért hagyta ott. Simon úgy dönt, hogy Danit is megkérdezi ez ügyben. Dani először nem akar nyilatkozni, de végül bevallja, hogy lefeküdt Grétivel. Ezzel Dani Simon szemében teljesen megsemmisül. Simon azt tanácsolja a húgának, hogy tartsa távol magát a fiútól. Evelin azonban képtelen erre, neki egyszerűen muszáj megtudnia, hogy miért is hagyta ott Dani. Felkeresi a fiút, és kérdőre vonja. Dani nem meri meggyónni a félrelépését a lánynak, ezért azt állítja, hogy sosem szerette őt igazán. Evelin mélyen megbántódik, de keménynek mutatja magát, és beleveti magát a munkába. Megesküszik magában, hogy nem hagyja, hogy ez a sokk felülkerekedjen rajta.

 

Paulának hiányzik Tamás, és munka előtt beugrik hozzá a klubba. Úgy döntenek, megpróbálnak újra barátok lenni: megbeszélik, hogy együtt töltik a napot és elmennek snookerezni. Először feszült a hangulat, de gyorsan felengednek, és egy rövid ideig úgy tűnik, lehetséges, hogy "csak" barátság legyen köztük. Egy pillanatra azonban túl közel kerülnek egymáshoz, és majdnem elcsattan egy csók is, habár az utolsó pillanatban visszahőkölnek. Tamás belátja, hogy a számára elviselhetetlen Paula közelsége, mert újra és újra rá kellett döbbennie, hogy mi az, amit nem lehet az övé. Mindketten kénytelenek belátni, hogy nem működhet a barátság közöttük, és nehéz szívvel bár, de abban állapodnak meg, hogy szünetet tartanak.

 

 

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Most-on!

Legnézettebb videók