Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. május 17.)

Gábor véletlenül felfedezi, hogy Niki fent van egy internetes társkereső oldalon. Evelin továbbra sem akarja feladni a Voiláért vívott harcot. Karesz és Milán felültetik a barátnőiket, hogy Győzővel szórakozzanak.

Mikor Gábor véletlenül felfedezi, hogy Niki fent van egy internetes társkereső oldalon, vicces ötlete támad. Banderas79 álnév alatt létrehoz egy álprofilt, és ír a lánynak. Nikit lenyűgözi a levél, és találkozik a fiúval, aki Gábor egyik felbérelt haverja, akivel azt szeretné demonstrálni, hogy az ilyen oldalakon az összes pasi csak gyors szexet akar. Niki oltári dühös lesz rá. Ugyan Gábor bocsánatot kér tőle, de egyben meg is mondja neki az őszinte véleményét. Nem érti, mit keres egy ilyen klassz csaj ilyen oldalakon? Niki szomorúan azt feleli, hogy szeretné, ha lenne végre normális párkapcsolata. Annyira frusztrált, hogy lefekszik Gáborral, amit aztán később megbán.

 

Evelin nem akarja feladni a Voiláért vívott harcot. Bár Grétivel és Rolanddal összevetve sokkal rosszabbak az esélyei, szilárdan meg van győződve róla, hogy sokkal inkább megérdemli a klubot, mint ők. Újra szerencsét próbál Balázsnál, és megkéri, hogy szóljon egy jó szót az apjánál érdekében. Nem sokra rá Balázs jó híreket közöl vele: övé a klub. De mikor a fiú ezt követően túlságosan is nyomul rá, Evelin ráébred, hogy a szívességért szexet vár cserébe. Evelin azonban ellenáll. Végül Balázs apja felvilágosítja: Balázs soha nem is beszélt vele. Evelint ugyanúgy átverte, mint őt.

 

Mikor Karesz és Milán felültetik a barátnőiket, hogy Győzővel szórakozzanak, kitör a balhé. A lányok rátámadnak a két fiúra, de a végén mindkét pár ellenségeskedni kezd egymással, és mindenki mindenkivel összevész. A lányoknak eszük ágában sincs békülni, de a fiúk hamar megbánják a dolgot. Hagyják a barátnőiket. De ők nem akarják, hogy egy ilyen hisztire rámenjen a barátságuk. Végül a lányok is észhez térnek, és végül kibékülnek egymással.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók