Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. május 15.)

Barbi elmegy Paulával inni, ahol találkozik a jóképű Istvánnal. Emma abban reménykedik, hogy Linda elmondja az igazat a férjének. Karesz és Hajni kibékülnek.

Joe hazaérkezik, miután egész hétvégén nem jelentkezett. Barbi beszélni akar vele a történtekről, és azt akarja, hogy együtt dolgozzák fel Míra elvesztését. Joe azonban mindenért Barbit hibáztatja, és egyáltalán nem érti meg a feleségét, sőt, látni sem akarja. Barbi dühöng, amiért Joe nem érti meg őt. Ildikó megpróbál hatni Barbira, aki ennek hatására újra beszélni szeretne Joe-val, de Joe még elutasítóbb. Egy újabb veszekedés után Barbi egy bárba menekül, ahol kiönti a lelkét Paulának, majd elhatározza, hogy nem akar foglalkozni az összeomlott életével, elmegy Paulával inni, ahol találkozik a jóképű Istvánnal…

 

A közös randi alatt Lindának hirtelen el kell mennie a fiáért, Mikiért a bölcsibe, és Emma is elkíséri őt. Emma nem tud mit kezdeni a gyerekekkel – de be akarja bizonyítani Lindának, hogy Miki nem jelent számára akadályt, és mindent belead, hogy jól kijöjjenek a picivel. Mikor váratlanul megjelenik Linda férje, Péter, Emma abban reménykedik, hogy Linda most már elmondja végre neki az igazat. Linda azonban továbbra is csak az időt húzza, mire Emma ingerülten távozik. Bár este Emma megint hagyja, hogy Linda kiengesztelje az esetért, elszakad nála a cérna, ezt így nem tudja tovább csinálni.

 

Karesz nem tudja titkolni, hogy mennyire boldog, amikor Hajni hazajön az anyjától Kecskemétről. Milán, Mesi és Győző segítségével romantikus meglepetést készít a lánynak. Egy saját mozit csak Hajninak és magának. Karesz mélységesen elszomorodik, mikor Hajni egy fiúval állít haza, aki láthatóan odavan a lányért. Karesz kiakad és szétrombolja a meglepetést. Mesi közben rájön, hogy Hajni csak féltékennyé akarta tenni Kareszt. Hajni nagyon meghatódik, mikor megtudja milyen meglepetéssel készült a fiú, és felvállalja az érzéseit. Őszintén bocsánatot kér Karesztől, aki legyőzi a sértettségét, és szenvedélyesen kibékülnek.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók