Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. május 11.)

Ramóna felismeri, hogy a lánya sokkal jobb helyen van Barbinál és Joe-nál. Dani és Karola közelebb kerülnek egymáshoz. Evelin flörtölni kezd Balázzsal, és Rédei Majának adja ki magát.

Barbi reggel még mindig kétségbe van esve, mivel Ramóna vissza akarja kapni a gyerekét. Joe azonban meg van győződve róla, hogy meg tudja győzni Ramónát és a barátját ennek az ellenkezőjéről. A fiatalok meglátogatják őket, és a találkozó során kiderül, hogy Joe optimizmusa teljesen alaptalan volt: egy durva vita után Fece és Ramóna elrabolják Mírát! Barbi és Joe meg vannak döbbenve és nem tudják, hogy mit csináljanak, ám aztán Ramóna ismét jelentkezik: Míra egész idő alatt ordított és Ramóna nem tud mit kezdeni vele – szüksége van Barbi segítségére! Ramóna felismeri, hogy a lánya sokkal jobb helyen van Barbinál és Joe-nál és ugyan nehéz szívvel, de visszaadja Mírát Joe-éknak. Ám Barbi még mindig bizonytalan, hogy valóban ez-e a legoptimálisabb megoldás Míra számára.

 

 

Karola reggel szomorkodik, mivel elveszítette a munkáját a tetováló szalonban. Bori, akinek még mindig nagyon rossz a lelkiismerete, fel akarja vidítani a barátnőjét és azt javasolja, hogy Karola kísérje el Danit annak egy fotózására egy tetováló modell ügynökséghez – Karola ideális lenne erre a munkára! Karola beleegyezik, és Roland úgy érzi, hogy eljött az ő ideje – arra buzdítja Borit, hogy kísérje el Danit és Karolát és erőszakolja ki, hogy ők ketten közelebb kerüljenek egymáshoz, hogy így szakítsa szét Grétit és Danit. Roland zsarolására Bori megadja magát és valóban látszólag elsőre siker koronázza a próbálkozását: Dani és Karola valóban közelebb kerülnek egymáshoz és ezzel felébresztik Gréti féltékenységét.

 

 

Evelinnek tegnap éjszaka érkezett meg Mátraházáról, és Simon munkát szerzett neki egy sörözőben pultosként - ma van az első napja. Evelin azonban gyorsan rájön, hogy ő utolja ezt a munkát, és még jobban az új főnökét. Nem akar más helyén dolgozni alkalmazottként. Evelinnek végleg elege lesz az első munkanapjából. Frusztráltan kilép és utána még az ügyvédjével is találkoznia kell a Voilá miatt. Meglepetésére a találkozón kiderül, hogy Balázs a bérbeadó fia, aki renoválni akarja a Voilát. Evelin lehetőséget szimatol arra, hogy ismét visszaszerezze a klubbot és flörtölni kezd Balázzsal, aki még nem ismeri a lányt. Amikor a fiú csodálkozva rákérdez a lány nevére, Evelin improvizál, és Rédei Majának adja ki magát.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók