Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. május 08.)

Botond rajtakapja Gábort és Jázmint. Milánt komoly, hatszázezer forintos pénzbírságra ítélik. Alexa eléggé maga alatt van, mert úgy hiszi, hogy Bécy a titokzatos chatpartnere.

Reggel Alexa eléggé maga alatt van, mert úgy hiszi, hogy Bécy a titokzatos chatpartnere. Arra kéri Kristófot, hogy azzal a feltétellel kösse le a vidéki turnét, hogy Bécy nem lehet ott. Amikor azonban Kristóf előadja a turné ötletét, Bécy nemet mond, mert túlságosan költségesnek találja. A vitájuknak a váratlanul betoppanó Johnny Disco is a fültanúja lesz. Közben Alexa újabb üzenetet kap Kőszikla_68-tól, akiről aztán kiderül, hogy nem más, mint maga Johnny Disco. A csalódott Alexa ki akarja adni az útját, ám Johnny fellépést ajánl neki: egy exkluzív partit kellene tartani, Bécy tudta nélkül. Kristóf számára eléggé gyanús az ajánlat, de végül mind ő, mind Alexa rábólintanak.

 

Botond reggel egyfolytában a szerelmét, Jázmint hívogatja, és Gábor hiába figyelmezteti rá, hogy ezzel csak hülyét csinál magából. Botond úgy dönt, harcolni fog Jázminért. Gábor nem tudja rászánni magát, hogy elmondja neki, hogy Jázmin valójában őrá hajt. Később a lány megjelenik a műhelyben, és megpróbálja felszedni Gábort, aki viszont Botondra tekintettel elzavarja őt. Jázmin azonban kitartó, és később a műhelyben ismét ráakaszkodik Gáborra. A fiú ekkor már nem képes ellenállni a kísértésnek. Botond rajtakapja őket, és dühbe gurul, amiért Gábor elárulta őt. Egy percig sem akar tovább egy fedél alatt maradni Gáborral, és a lakók döbbenetére rögtön el is költözik.

 

Reggel van Milán bírósági tárgyalása, ahol komoly, hatszázezer forintos pénzbírságra ítélik. Mivel fogalma sincs, hogy honnan szedje össze a pénzt, kétségbeesett ötlete támad. Egyszemélyes sztriptíz-showt tart az autómosóban, mire kis híján kirúgják munkahelyéről. Végül Győző vezeti rá a pénzzel kecsegtető megoldásra: Milán eleve hajlamos hülyét csinálni magából, próbálkozzon ezzel! Nem ő lenne az első, aki a jackass-akciókból gazdagodott meg. Milán rögtön rá is bólint az ötletre.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók