Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. május 04.)

Kristóf a tegnap esti megismerkedés után Lettura Katalin mellett ébred a luxusban. Joe tanácsa ellenére Barbi elmondja az igazat Ramónának. Roland arra kényszeríti Borit, hogy kísérje el Danit a hajóra.

Kristóf a tegnap esti megismerkedés után Lettura Katalin mellett ébred a luxusban. Katalinnak megérkeznek a gazdag barátnői, akik előtt rejtegeti Kristófot, így Kristófnak alsónadrágban kell elrohannia titokban. Visszatér a stúdióba, ahol Alexa folyton a chaten lóg egy ismeretlen pasival. Bécy munkamegbeszélésre hívta Alexát, majd virággal és ékszerrel érkezik, és udvarolni kezd a lánynak, aki azon nyomban leállítja. Bécy véletlenül felfedezi, hogy Kristóf beköltözött a stúdióba. Alexa védelmébe veszi Kristófot, így Bécy „barátilag” csak azért is kidobja őt. Kristóf egy régi siófoki haverja segítségével egy luxus szálloda elnöki lakosztályába költözik be, elégedetten nyugtázza, hogy ez az élet való neki, és még üzenet is érkezik közben a reggeli nőtől, hogy újra találkozna vele.

 

Barbi sokkolódik, amikor Ramóna ex-barátja, Fece felbukkan a 17 éves lánynál, és nagyon heves érzelmekkel próbálja visszaszerezni. Ramóna is szereti még Fecét, de nem tudja megbocsátani neki a vélt félrelépését. Barbit tönkreteszi a lelkiismeret-furdalás, amiért direkt eltitkolta Ramóna előtt, hogy Fece nem volt hűtlen. Viaskodik saját magával, és Joe tanácsa ellenére elmondja az igazat Ramónának. Ramóna dühösen reagál. Most már rossz embereknek tartja Joe-t és Barbit, és nem akarja többé, hogy Míra velük nőjön fel. Joe kihajítja Ramónát, de Barbi ennek ellenére totális pánikba esik – mert fél, hogy a Fecéről szóló hazugsága miatt elveszíti az ő szeretett Míráját.

 

Roland arra kényszeríti Borit, hogy kísérje el Danit a hajóra, mivel Gréti nem tud elmenni egy becsípődött ideg miatt. Roland azt akarja, hogy Bori használja ki az alkalmat, és csábítsa el Danit. Borinak mindazonáltal továbbra is aggályai vannak ezzel kapcsolatban – és amikor végül túllép rajtuk, és letépi magáról a ruhát, akkor durva kosarat kap. Bori megkönnyebbülésére Dani nem mondja el Grétinek a kínos pasizós kísérletét. Roland viszont nem enged, és közli Borival, hogy addig nem fogja őt békén hagyni, amíg nem sikerül szétválasztania Danit és Grétit.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók