Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. július 20.)

Dani reggel bocsánatot kér Grétitől a tegnapi viselkedése miatt. Evelin rádöbben, mennyire magányos, és aklubban pont Andrással jön össze. Barbi megtáltosodik a felvétel során, és gátlások nélkül kitálal mindent, ami a szívét nyomja.

Dani reggel bocsánatot kér Grétitől a tegnapi viselkedése miatt. A lány azonban még mindig tudni szeretné, hogy tulajdonképpen mi is Dani baja az apjával, és nem érti, miért titkolózik előtte a párja. Szerinte az lenne a legjobb, ha Dani mindent őszintén megbeszélne Andrással. A fiú fontolóra is veszi a dolgot, ám végül mégsem képes megtenni. Mikor Gréti továbbra is kritizálja a fiút, amiért az nem tisztázza a dolgokat az apjával, Dani határozottan arra kéri, hogy ne avatkozzon a magánügyeibe. Ettől függetlenül azonban később, amikor Dani az apjával együtt megfékez két részeg randalírozót a klubban, olvadni kezd köztük a jég.

 

 

Reggel Roland bogarat ültet Evelin fülébe azzal a megjegyzésével, hogy a lány totál magányos, ezért ilyen megkeseredett. Evelin felismeri, hogy valóban egyedül érzi magát. Majának nagy nehezen sikerül jobb kedvre derítenie Evelint, aki este bedobja magát, hogy társra találjon. A klubban azonban pont Andrással, Dani apjával jön össze. Amikor Gréti szembesíti azzal, hogy éppen kivel enyeleg, Evelin riadtan elmenekül. Később az albérletben még inkább zavarba jön, amikor Andorral egy pillanatra közel kerülnek egymáshoz, és a fiú megcsókolja.

 

 

Elérkezett a nagy nap, Barbi szerepel a rádióműsorban. Nagyon izgul, és a többiek alig tudják megnyugtatni. A kezdeti lámpaláz után azonban Barbi megtáltosodik a felvétel során. Olyannyira, hogy amikor egy betelefonáló lány a magánéleti problémáiról kezd beszélni, Barbi gátlások nélkül kitálal mindent, ami a szívét nyomja. Joe megalázottságában éktelen haragra gerjed, kőkeményen kiosztja Barbit, és szó nélkül lelép. Barbi kénytelen felismerni, hogy ismét hatalmas meggondolatlanságot követett el.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók