Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2017. április 06.)

Lali és Ede maguk ellen fordítják a lakókat. Alexa és Kristóf újra egymás társaságában tölti az estét. Karesz és Milán megismerik Mesit.

Lali és Ede már egy ideje különböző őrült találmányokkal idegesítik a lakótársaikat, amelyek közül egyik sem működött. De ma egy óriási ötletük támad, ami meghozhatja nekik a nagy áttörést: ez pedig a libidónövelő koktél! Ennek a kifejlesztéséhez azonban pénzre van szükségük, és miután Joe és Gábor lepattintja őket, Lali és az apja végül Lali anyjából, Vilmából csalják ki a pénzt és munkához látnak. Az albérleten rövid idő alatt úrrá lesz a káosz, Lali és Ede maguk ellen fordítják a lakókat.

 

 

Alexa reggel telefonhívást kap. Egy menő magazin szeretne vele riportot csinálni. Teljesen be van zsongva. A stúdióban véletlenül belefut Kristófba, aki amióta Maja szakított vele, itt húzza meg magát. Amikor megérkezik a riporter, Peti, Alexa teljesen odáig van a srácért. A riport és a fotózás szuperül sikerül, még Bécy megjelenése sem ronthatja el a napot. Miután Kristóf megmenti Alexát egy kínos kérdéstől, Alexa és a riporter közelebb kerülnek egymáshoz, de kalandjuk kudarcba fullad. Alexa és Kristóf újra egymás társaságában tölti az estét.

 

Sáriék elutazása után Karesz és Milán teljesen depressziós. Hajni elhatározza, hogy jókedvre deríti a srácokat, és meghívja őket a munkahelyére, ahol a munkatársával, Mesivel csodás reggelit készítenek a fiúknak. Milán kezd felengedni, ám Karesz továbbra is keserű. Teljesen kiborul, amikor Hajni bepróbálkozik Milánnál. Később a srácok elhívják magukkal Mesit is a lakóhajóra. Hajni még egyszer bepróbálkozik Milánnál, de a fiú egyértelművé teszi a számára, hogy még nem áll készen ilyesmire érzelmileg. Karesz és Milán egyre jobban megismerik Mesit, és amikor a lány őszintén beszél nekik a múltjáról, azonnal a szívükbe fogadják.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók