Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. november 21.)

Karesz felújítaná az albérletet, hogy semmi se emlékeztesse Sárira. Paula végül megcsókolja Tamást, és úgy tűnik, megbocsát neki. Evelin váratlanul megcsókolja Simont.

Karesz felújítaná az albérletet, hogy semmi se emlékeztesse Sárira, mivel Milán továbbra is elhallgatja előle, hogy ki kell költözniük. Később aztán Milán Sári segítségével mégis bevallja Karesznek az igazat. Karesz persze magán kívül van, és ismét elzavarja Sárit, aztán dühében fel akarja gyújtani a lakást, amit Milánnak csak nagy nehezen sikerül megakadályoznia. Végül nem marad más hátra, Karesz szomorúan összepakol, és elkeseredetten elhagyja az albérletet. Sári aggódik, hiszen nem tudja, hova tűnt Karesz, aki közben egy hostelben próbálja meghúzni magát, de pénz hiányában ez sem jön neki össze. Végül az utcán köt ki, és bizonytalan jövő elé néz.
 

Tamás ismét padlóra kerül, miután reggel Paula határozottan arra kéri, hogy távolítsa el magáról a tetoválást, mivel nekik már nincs közös jövőjük. Roland már nagyon unja Tamás szenvedését, ezért egy gyalázkodó SMS-t ír Paulának a nevében, aki ezen természetesen rettentően kiborul. Tamás hiába tisztázná a helyzetet a fodrászatban, Alexa kidobja. Tamás azonban nem adja fel, munka után meglesi Paulát, és szenvedélyes vallomást tesz a lánynak. Paula, bár végül megcsókolja Tamást, és úgy tűnik, megbocsát neki, még mindig nem biztos abban, hogy képes lesz-e újra megbízni benne.
 

Reggel Evelin dühösen viharzik be az albérletbe, és letolja Levit, aki a megkérdezése nélkül kiposztolt róla egy bikinis fotót. Amikor Simon négyszemközt meg akarja nyugtatni, a felindult lány váratlanul megcsókolja a testvérét. Simon úgy találja, hogy eljött az ideje egy tisztázó beszélgetésnek, de a zavarban lévő és szégyenkező Evelin először elhárítja a próbálkozását. Később, egy esti buli alkalmával Simon mégis megérteti vele, hogy Evelin érzelmi zűrzavara abból fakad, hogy összetéveszti a szerelmet a testvéri szeretettel. De rá, Simonra mindig is számíthat. Evelin megkönnyebbül, hogy sikerült tisztázniuk ezt a dolgot. Még az sem rontja el a kedvét, hogy Levi láthatóan roppant féltékeny a váratlanul felbukkanó régi haverjára, Danira.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók