Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. november 10.)

Tamás szívhez szóló dallal próbál bocsánatot kérni Paulától. Roland ismét lefekszik Katalinnal, hogy üzletvezető-helyettes maradhasson. Karesz felmond a munkahelyén.

Paula reggel rájön, hogy a tegnapi flörtölés Márkkal kimondottan jót tett az önbizalmának, de eléggé kilátástalannak tűnik a folytatás. Közben Tamás ismét felbukkan, hogy egy hozzá írt szerelmes verssel kibékítse. De csak Barbival találkozik, aki igyekszik lebeszélni erről a fiút, arra viszont hajlandó, hogy más módon segítsen neki. Barbi végül este egy bárba csalja Paulát, ahol Tamás szívhez szóló dallal próbál bocsánatot kérni a lánytól. Bár a romantikus vallomás felkavarja Paula érzéseit, mégsem enged. Kijelenti, hogy köztük mindennek vége. Sőt, később Barbit is határozottan arra kéri, hogy a továbbiakban ne avatkozzon bele a magánügyeibe.

 

Roland még mindig nem adta fel a reményt, hogy összejöjjön Grétivel, ezért munka után ismét bepróbálkozik a lánynál. Katalin rájön, és ürügyet keres, hogy elbocsáthassa Grétit a klubból. Roland rögtön kiáll a lány mellett, és csak később fogja fel, hogy ezzel az ő állása is veszélybe került. Gréti ugyan hálás neki, de a fiú ennél többre számított. Nem marad más hátra, Roland ismét lefekszik Katalinnal, hogy üzletvezető-helyettes maradhasson. A viszony kis híján lelepleződik Gréti előtt, de Rolandnak szerencséje van. A nap végére Roland már szinte biztos benne, hogy hamarosan minden az övé lesz: a vezető pozíció a klubban és Gréti is.

 

Az elkeseredett Kareszt reggel Milán nagy nehezen ráveszi, hogy mégis elmenjen dolgozni. Azonban amikor az autómosóban az egyik vendég egy apróság miatt reklamál, Karesz dühbe gurul, és ennek jelét is adja. Végül még fel is mond, hiszen minek dolgozzon, ha nincs kiért és miért. Sári később felkeresi, hogy megnézze, hogy van Karesz, ám a fiú durván beolvas neki: Sári mindig is csak kihasználta őt, mostantól nem érdekli a lány! Milán este egy partival próbálja feldobni a barátját, de túllő a célon. Karesz besokall, és Milánt is kidobja. Így már senkije és semmije sem marad. 

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legnézettebb videók