Műsorújság
RTL Most

Előző rész (2016. március 24.)

Dávid rajtakapja Millát és Rolandot a raktárban szex közben. Tamara Balu személyében talál vigaszt. Lali sikeréből Bécy profitál.
Dávid reggel egy idegen alsónadrágot talál Milla ágyában, és bosszút esküszik. Egy különleges edzést talál ki a táncos lányoknak, de Milla teljesen kikészül az edzés során. Mikor a lány rájön, hogy Dávid a szakításuk miatt kínozta őt az edzéssel, azonnal visszavág, és nevetségessé teszi Dávidot a munkatársak előtt. Dávid ráadásul este rajtakapja a raktárban Rolandot Millával szex közben, de nem mutatja magát gyengének, és úgy tesz, mintha már túltette volna magát szerelmén.
 
Mikor reggel Tamara visszajön Budapestre, Marci összeveszik vele, mivel ő úgy tudja, hogy lefeküdt Rolanddal. Tamara később felháborodva számon kéri Rolandot, de ő továbbra is kitart saját verziója mellett. Karola a tetováló szalonban elülteti Marci fülében, hogy semmi sem történt Tamara és Roland között. Mikor Evelin továbbra is azt terjeszti a klubban hogy Roland és ő lefeküdtek, a lánynak elege lesz, és Balu személyében talál vigaszt. Mikor Marci meglátja őket együtt, iszonyú méregbe gurul, szakít a lánnyal, és kéri, költözzön ki.
 
Lali reggel abban bízik, hogy hamarosan megkapja a dala után járó első összeget Bécytől. A menedzser arra a szerződésre hivatkozik, amit Lali aláírt, ugyanis abban az áll, hogy Lalinak csupán egy csekély rész jár a nyereségből. A mulatós sztár Gábor segítségével akar hatni Bécyre, egy heves veszekedés után azonban egyértelművé válik, hogy Lalinak ügyvéd nélkül esélye sincs, és ha nem akar Bécynek dolgozni, akkor egy időre elfelejtheti a zenei karrierjét. Lali életének álma a mulatóséneklés, ezért úgy dönt, hogy lemond a pénzről, hogy legalább énekelhessen.

Legnézettebb videók